Saltar apartados

Els estudiants de la Universitat d'Alacant s'acreditaran en tecnologia de Siemens

El conveni que s’ha signat aquest matí servirà per a la formació dels futurs diplomats per part d’enginyers de l’empresa alemanya i obri la porta a realitzar investigacions i col·laboracions a través del Parc Científic d’Alacant

 

 

Alacant. Dijous, 11 d'abril de 2019

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, i el director general de l’Institut Tecnològic de l’Energia i Recursos Hídrics, José Luis Bernal, han signat un conveni marc de col·laboració entre la UA i l’institut amb la finalitat d’establir vies per a la realització en comú d’activitats de divulgació, de formació i d’investigació que redunden en benefici de les dues entitats.

L’acord servirà perquè els estudiants de la UA coneguen en profunditat la tecnologia de Siemens a través d’enginyers de l’empresa alemanya i reben l’acreditació corresponent.

El rector ha assenyalat que «aquest conveni redunda de manera directa en la formació dels alumnes. És molt important per a la Universitat d’Alacant acords com aquest que faciliten el coneixement i acreditació en tecnologia que es trobaran en el món laboral».

Per la seua part, el director de l’Institut Tecnològic de l’Energia i Recursos Hídrics ha assenyalat que «el conveni és una oportunitat per a les dues parts que ens permetrà tant col·laborar en la formació dels estudiants com realitzar activitats d’investigació i divulgació».

En la firma de l’acord també ha estat present Álvaro Sánchez Head of Software Product House & Consulting and Power Academy Spain (SIEMENS), que ha oferit una conferència a l’Escola Politècnica Superior sobre el contingut de l’acord.

A la signatura han assistit també el director de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat d’Alacant, Andrés Montoyo, els vicerectors d’Estudis I Formació, Enrique Herrero i de Campus i Tecnologia, Rafael Muñoz, la subsecretària general de la UA, Dolores Lozano, i la gerent del Parc Científic d’Alacant, Olga Francés.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464