Saltar apartados

Experts reivindiquen el turisme residencial com una oportunitat per a la província d'Alacant

 

Jornada_turisme

 

Alacant. Dimarts, 9 d'abril de 2019

La jornada El Futur de l’Habitatge Turístic Una Oportunitat per a la Província d’Alacant? que s’ha fet aquest dimarts a la Universitat d’Alacant ha servit per a subratllar la importància d’aquest tipus de turisme a la província d’Alacant.

El rector, Manuel Palomar i el president de l’Associació de Promotors Immobiliaris de la Província d’Alacant (PROVÍA), Antonio Fernández, han sigut els encarregats d’inaugurar la jornada en la qual diferents experts de la Universitat d’Alacant, la Universitat Miguel Hernández i de l’Institut Universitari d’Investigacions Turístiques han reivindicat la importància del turisme residencial per a la província d’Alacant i «l’important impacte econòmic que genera».

La taula redona moderada per Raquel Huete, professora titular del IUIT, ha tingut la participació de Francisco Llopis, professor titular del Departament d’Organització d’Empreses de la UA, Francisco Sarabia, catedràtic d’Investigació i Comercialització de Mercats de la Universitat Miguel Hernández i Ana Ramón, professora titular de l’IUIT. Els experts han coincidit a assenyalar el turisme residencial com «una oportunitat de futur per a la nostra província». En les seues intervencions han reclamat que s’aposte per la investigació d’aquest sector de turisme i també les dades compartides que «permeten conèixer la realitat i planificar el futur». També han reclamat suport per a una major digitalització de les empreses i dels professionals a més de reivindicar el valor del patrimoni de la província.

 

Notícies relacionades:

La Universitat d'Alacant analitza el futur de l'habitatge turístic a Alacant

 

 

 

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464