Saltar apartados

La Coral de la UA interpreta per primera vegada una òpera, demà al Paranimf amb L'Elisir d'amore

La recaptació té una finalitat solidària i estarà destinada a l’Associació del Parkinson d’Alacant

La Coral oferirà una segona actuació al Teatre Castelar d’Elda

 

Opera_parkinson

Alacant. Dimarts, 9 d’abril de 2019

La Coral de la Universitat d’Alacant estrena demà dimecres 10 d’abril a les 19 hores al Paranimf el seu projecte més ambiciós, la representació d’una òpera completa escenificada: L’Elisir d’amore. L’actuació té una finalitat solidària i la recaptació estarà destinada a l’Associació del Parkinson d’Alacant. Les entrades-donatiu tenen un preu de 10 euros, disponibles en la Llibreria Compas del Campus, la Seu de l’Associació Parkinson Alacant C/ General Pintos, 11-13, baix, Alacant, en la web veu.ua.es/va/entradas; i una hora abans en la taquilla del Paranimf. La Coral de la UA, oferirà una segona representació d’aquesta òpera al Teatre Castelar d’Elda, el dimarts 16 d’abril, a les 20.30 hores.

La Coral de la UA afronta, per primera vegada, el repte de dur a terme una òpera completa escenificada, acompanyada al piano pel seu director, Shlomo Rodríguez. Un projecte il·lusionant que posa en relleu la capacitat de treball de tots els integrants i la trajectòria cada vegada més sòlida de la formació. L’Elisir d’amore, òpera en clau de comèdia de Gaetano Donizzeti, és una proposta viva, brillant, que té una de les àries més famoses i emocionants de la història, «Una furtiva llàgrima». És una història senzilla, en la qual el jove i ingenu Nemorino sospira d’amor per Adina, una llauradora que el rebutja i no vol compromisos. Tot i així, el sergent Belcore arriba al poble i demana la mà d’Adina, que accepta. Dulcamara ven a Nemorino un elixir d’amor que presumptament farà que Adina s’enamore d’ell i no es case amb Belcore. Funcionarà aquest elisir d’amore?

 

Coral de la UA

La Coral de la UA és una formació que combina la formació pedagògica i musical dels seus integrants i la projecció d’aquest aprenentatge tant en concerts com en actes acadèmics. És una formació musical que s’inscriu en el marc del Vicerectorat de Cultura, Esports i Llengües. Té diversos objectius, partint sempre de la base d’aprendre i gaudir amb el cant. Entre els objectius primordials està el de formar els integrants en les diferents facetes d’un cor, tant a nivell musical, social i cultural, com també participar i col·laborar musicalment en els actes acadèmics i institucionals de la UA i en els concerts que es programen des de la Universitat. A més d’això, es tracta de potenciar l’intercanvi amb altres corals, i també la participació en certàmens nacionals i europeus.

 

Vídeo assajos

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464