Saltar apartados

La Seu Ciutat d'Alacant acull la presentació del Manual práctico para la elaboración de dietas y menús

Els investigadors de la UA José Miguel Martínez, Isabel Sospedra i Aurora Norte, desgranaran demà el contingut d’aquest llibre del Servei de Publicacions de la UA

 

Alacant. Dilluns, 8 d'abril de 2019

La Seu Ciutat d’Alacant (Ramón y Cajal, 4) acollirà demà dimarts 9 d’abril a les 20.15 hores, la presentació del Manual práctico para la elaboración de dietas y menús, una publicació de la Universitat d’Alacant fruit del treball d’investigació de dos anys, dut a terme pels professors del Departament d’Infermeria de la Facultat de Ciències de la Salut Isabel Sospedra, Aurora Norte i José Miguel Martínez, i les investigadores de la Unitat de Nutrició i Bromatologia de la Facultat de Ciències de la Salut i l’Esport de la Universitat de Saragossa, Iva Marques i Susana Mena.

L’acte de demà comptarà amb les intervencions d’Ana Laguna, directora de Relacions amb la Societat de la Seu Universitària Ciutat d’Alacant; José Antonio Hurtado Sánchez, degà Facultat de Ciències de la Salut de la UA; José Miguel Martínez, Aurora Norte i Isabel Sospedra, autors del llibre i professors de la UA.

Els investigadors implicats en el manual han aconseguit identificar, descriure i unificar les diferents metodologies per a l’elaboració de dietes i menús, tan desiguals a causa de les diferents metodologies emprades en cada centre o per cada docent, i també la falta d’unificació en la terminologia emprada. Tot això genera confusió i dificultats d’aprenentatge. El manual ajuda al professorat a millorar l’ensenyament, a més de permetre a l’alumnat millorar les competències en la pràctica clínica diària.

Es tracta d’un manual pioner en el camp de la dietètica i nutrició que serà d’una gran utilitat per a professorat del grau en Nutrició Humana i Dietètica i tècnic superior en Dietètica. Les àrees d’investigació dels autors estan vinculades amb la pràctica dietètica, qualitat de la dieta, salut pública i nutrició esportiva.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464