Saltar apartados

La Universitat d'Alacant farà demà la recepció oficial dels participants en els CEUS

Més de 250 persones, entre esportistes, tècnics, assistents i delegats assistiran a l’acte de benvinguda que presidirà el rector, Manuel Palomar, al MUA

Des de demà fins el pròxim divendres, la Universitat d’Alacant i Sant Vicent del Raspeig acolliran les fases finals estatals de futbol sala, tenis i escacs

 

CARTELL_deportes_CEU_UAAlacant. Dilluns, 8 d'abril de 2019

Seran més de 250 persones entre esportistes, tècnics, assistents i delegats d’universitats espanyoles les que assistiran a la recepció oficial de les fases finals dels Campionats d’Espanya Universitaris (CEUS) de l’any 2019, que tindrà lloc demà, dimarts 9 d’abril de 2019, a les 20 hores al Museu de la Universitat d’Alacant (MUA).

Juntament amb el rector, estaran presents en l’acte el vicerector de Cultura, Esport i Llengües, Carles Cortés, i el director del Secretariat de Promoció Cultural, Dari Escandell, a més d’Ulpiano Román, delegat del Comitè Espanyol de l’Esport Universitari del Consell Superior d’Esports; Jesús Villar, alcalde de Sant Vicent del Raspeig, i María Luisa Gayo Madera, regidora d’Esports d’Alacant.

Els 250 participants de la recepció seran només una representació del total de persones arribades a la Universitat d’Alacant amb motiu de la disputa de les fases finals dels CEUS de futbol sala, tenis i escacs, que tindran lloc des de demà fins al divendres, i de vòlei de platja, que es disputaran els dies 14 i 15 de maig a la platja de Sant Joan. En total, seran més de mig miler d’esportistes i acompanyants els que competiran a la Universitat d’Alacant, que ha tingut la col·laboració dels consistoris de Sant Vicent i Alacant en la cessió d’instal·lacions esportives.

 

COMPETICIONS

La competició de futbol sala, en les modalitats femenina i masculina, es disputarà entre els dies 9 i 12 d’abril als pavellons de la Universitat d’Alacant i de Sant Vicent del Raspeig. Les finals tindran lloc el dia 12 al pavelló universitari, a les 10 hores la masculina i a les 12 hores la femenina. En seran 15, entre les dues modalitats, les universitats que desplacen els seus equips fins a Alacant.

La competició de tenis es disputarà a les instal·lacions del Club de Tenis Alacant, proper a la Universitat. Els partits classificatoris i la final tindran lloc entre els dies 9 i 11, igual que passarà amb la competició d’escacs, que en aquest cas tindrà lloc a les aules 13 i 14 de l’aulari III de la Universitat d’Alacant.

Finalment, les fases finals de la competició de vòlei de platja hauran d’esperar fins als dies 14 i 15 de maig, quan es faran a les pistes de la platja de Sant Joan, un emplaçament idoni per a la pràctica d’aquest esport i que ha sigut cedit per l’Ajuntament d’Alacant.

Tota la informació està disponible en la pàgina web www.ceuscv2019.com i l’actualitat de cada jornada i competició es podrà seguir mitjançant les etiquetes #CEUSCV2019 i #CEUSUA2019. Totes les competicions seran obertes al públic amb entrada gratuïta.

 

NOTÍCIA RELACIONADA:

La Universitat d'Alacant acull quatre fases finals dels Campionats d'Espanya Universitaris

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464