Saltar apartados

La Universitat d'Alacant llança UAdapta, un programa formatiu per a persones amb discapacitat intel·lectual

Organitzat pel vicerectorat de Responsabilitat Social i la Càtedra Aigües d'Alacant d'Inclusió Social s'impartiran 5 cursos de diversa temàtica

 

 

Alacant. Dimarts, 9 d'abril de 2019

Organitzat pel Vicerectorat de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat i la Càtedra Aigües d’Alacant d’Inclusió Social de la Universitat d’Alacant, l’objectiu del programa UAdapta és «atendre, de manera continuada, les necessitats de les persones amb diversitat funcional en els seus llocs o futurs llocs de treball i millorar les oportunitats laborals en entorns d’ocupació ordinaris». Per a això, s’impartiran cursos d’informàtica, anglès, habilitats socials i comunicatives, comptabilitat… un total de cinc propostes que es desenvoluparan entre maig i juliol.

Els cursos seran dirigits, coordinats i impartits, majoritàriament, per professorat de la Universitat d’Alacant, tots especialistes en les diferents disciplines. El termini d’inscripció ja està obert. Per a poder accedir a les propostes cal complir amb uns requisits imprescindibles, com ser majors de 18 anys i tenir autonomia per a desplaçar-se a la Universitat. És obligatori adjuntar el reconeixement de discapacitat i tenir habilitats bàsiques de lectoescriptura i càlcul. Una vegada complits els requisits, l’admissió es farà per ordre d’inscripció fins a completar el nombre de places, un total de 15 per a cadascun d’aquests.

Amb una duració aproximada de 30 hores i un preu de 15 euros, el primer dels cursos, sobre Iniciació a l’Office, començarà a impartir-se el 6 de maig. Seguirà el d’Habilitats socials, personals i comunicatives, a partir del 20 de maig, el d’Atenció al client, per al mes de juny i Maneig d’ingressos i despeses, al juliol. Les dates del curs d’anglès es publicaran en breu.

Per un campus inclusiu

Creada al març de 2017 a instàncies del Vicerectorat de Responsabilitat Social, la Càtedra Aigües d’Alacant pretén crear un campus inclusiu en el qual tinguen cabuda per a la seua formació les persones en risc d’exclusió social, en particular, el col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual. La directora és la professora Ana Rosser.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464