Saltar apartados

El CeMaB tanca la programació del primer trimestre amb dues activitats de Sonia Betancort

L’escriptora i professora de Llengua i Literatura impartirà la xarrada ‘Borges explorador de culturas lejanas’ en el CeMaB i presentarà el seu llibre Oriente no es una pieza de museo en la librería 80 Mundos

 

Sonia_Betancort1

 

Alacant. Dijous, 5 de desembre de 2019

El Centre d’Estudis Literaris Iberoamericans Mario Benedetti de la UA (CeMaB) finalitza la seua programació del primer trimestre del curs amb dues activitats protagonitzades per Sonia Betancort, el pròxim dilluns 9 de desembre.

La primera cita serà en les instal·lacions del CeMaB del campus (Facultat de Filosofia i Lletres III) on Betancort impartirà la conferència «Borges explorador de culturas lejanas», a les 11 hores, en un acte presentat pel catedràtic José Carlos Rovira. A la vesprada, a les 20 hores, amb la coordinació i presentació d’Elisa Munizza, a la llibreria 80 Mundos (Av. General Marvá, 14), Sonia Betancort presentarà el seu llibre Oriente no es una pieza de museo. Jorge Luis Borges, la clave orientalista y el manuscrito de ‘Qué es el budismo’.

Sonia Betancort és doctora en Filologia Hispànica per la Universitat de Salamanca. En l’actualitat és professora de Literatura, Llengua i Didàctica a la Universitat Camilo José Cela (Madrid). Ha centrat les seues investigacions en l’àmbit de la poesia i la narrativa espanyola i hispanoamericana contemporànies, en l’orientalisme hispà i en el concepte d’hipertext literari, i també en les seues possibilitats didàctiques. Ha publicat més d’una vintena d’articles, llibres i separates en el camp dels estudis literaris i ha fet estades i participat en projectes d’investigació a Amèrica Llatina, els Estats Units i Espanya.

 

 

 

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464