Saltar apartados

El Consell Social de la Universitat d'Alacant incorpora dos nou vocals

Carmina Díaz Marín i Jesús Navarro Navarro s’incorporen a l’òrgan impulsor de la participació de la societat en la Universitat

 

Alacant. Dimarts, 3 de desembre de 2019

El Consell Social de la Universitat d’Alacant ha incorporat dos nou vocals a proposta de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, tal com recull la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre. La Generalitat deté la competència de designar els membres no acadèmics entre personalitats de la vida cultural, professional, econòmica, laboral i social.

Carmina Díaz Marín, llicenciada en Medicina per la Universitat d’Alacant, i Jesús Navarro Navarro, llicenciat en Ciències Físiques per la Universitat de València, són les dues noves incorporacions al Consell Social que presideix Adolfo Utor.

 

Currículums

Carmina_DiazDíaz Marín va acabar la llicenciatura en Medicina a la Universitat d’Alacant el 1990 i va ser premi extraordinari de llicenciatura. Es va especialitzar en neurologia entre 1991 i 1994 a l’Hospital La Fe de València. Ha treballat com a metge adjunt de neurologia a l’Hospital General d’Alacant i a l’Hospital de la Marina Baixa.

Ha sigut cap de la Secció de Neurologia a l’Hospital de la Marina Baixa i és cap del Servei de Neurologia de l’Hospital General d’Alacant des de l’1 de juliol de 2012.

Ha impartit cursos sobre temes neurològics per a l’EVES (Escola Valenciana d’Estudis per a la Salut) i ha realitzat comunicacions en cinquanta congressos de neurologia nacionals i internacionals.

Jesus_Navarro_Navarro 

 

Navarro és el president i conseller delegat de Jesús Navarro (Carmencita) des de 1990 i 2012, respectivament. És llicenciat en Ciències Físiques, amb especialitat en Física Teòrica per la Universitat de València, i és catedràtic de Física i Química en excedència. A més, és MBA en Alta Direcció d’Empresa per Fundesem (Alacant).

L’empresari també és membre del Ple de la Cambra de Comerç d’Alacant i presideix la Corporació d’Operadors de Safrà, en què empreses de Novelda i Albacete intenten recuperar el cultiu d’aquesta espècia a Espanya.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464