Saltar apartados

La Universitat d'Alacant se solidaritza amb el planeta coincidint amb la COP25

CONCENTRACION_CANVI_CLIMATICO1

 

Alacant. Dilluns, 2 de novembre 2019

Amb motiu de la celebració de la Cimera Mundial del Clima (COP25) a Madrid, el rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, juntament amb el seu equip de direcció, professorat, personal d’administració i serveis i estudiants han participat en una concentració al voltant de l’escultura «Dibuixant l’espai» (La Mà). Per a evidenciar el seu compromís en la lluita contra el canvi climàtic, la institució acadèmica ha col·locat un llaç verd en aquesta escultura.

Continuant amb els actes programats per la COP25, el catedràtic d’Anàlisi Geogràfica Regional de la UA, Jorge Olcina, i el catedràtic d’Ecologia de la Universitat Rey Juan Carlos i investigador distingit de la UA, Fernando Maestre, han tractat els efectes i les evidències del canvi climàtic des del punt de vista ecològic i geogràfic en la sala de graus Alfredo Orts (Edifici Òptica). La taula redona ha estat presidida per la vicerectora d’Investigació i Transferència de Coneixement, Amparo Navarro, i el degà de la Facultat de Ciències, Luis Gras.

 

Pròxima cita

La UA protagonitza la pròxima sessió del cicle «Nits de Ciència» organitzada per l’Associació de Divulgació Científica d’Alacant. El dissabte 7 de desembre, a partir de les 20 hores a la sala Clan Cabaret, Jorge Olcina oferirà la xarrada «Querida DANA ¿qué hace una gota fría como tú en un sitio como este?».

Les activitats dissenyades amb motiu de la Cimera Mundial del Clima (COP25) s’emmarquen en el projecte UA Divulga, Unitat de Cultura Científica i de la Innovació (UCC+i) de la Universitat d’Alacant, organitzades en col·laboració amb Facultat de Ciències de la UA.

 

Més informació:

La Universitat d’Alacant reflexiona sobre el Canvi Climàtic coincidint amb el Cim Mundial del Clima

 

CONCENTRACION_CANVI_CLIMATICO2
CONCENTRACION_CANVI_CLIMATICO3
CONCENTRACION_CANVI_CLIMATICO4
CONCENTRACION_CANVI_CLIMATICO5

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464