Saltar apartados

Una estudiant de l'EPS-UA premiada en el Certamen Universitari Arquimedes pel Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats

María Alfaro Contreras ha sigut premiada pel seu projecte d’investigació en el XVIII Certamen Universitari Arquimedes

Premie_estudiant_EPS

 

Alacant. Dilluns, 2 de desembre de 2019

María Alfaro Contreras, alumna del màster en Enginyeria de Telecomunicació de la Universitat d’Alacant, ha sigut guardonada a Madrid amb el Segon Premi en l’Àrea d’Enginyeria i Arquitectura en el XVIII Certamen Universitari Arquimedes per a la investigació científica.

Aquests premis reconeixen els projectes d’investigació més brillants fets per estudiants de grau i màster d’universitats espanyoles, i reconeixen també la feina del seu professorat tutor.

El treball d’investigació de María, Reconocimiento holístico de partituras musicales, ha sigut tutoritzat per Jorge Calvo Zaragoza i José Manuel Iñesta Quereda, professors de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat d’Alacant.

En aquesta XVIII edició s’han presentat un total de 616 treballs de 56 universitats diferents; la major participació des començara el certamen l’any 2002.

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464