Saltar apartados

El turisme de creuers busca el coneixement de la Universitat d'Alacant

Avui s’ha signat un conveni marc de col·laboració amb l’Associació Alacant pel Turisme de Creuers

 

ConvenioCruceros
ConvenioCruceros2
ConvenioCruceros3

 


Alacant. Divendres, 20 de desembre de 2019

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, i el president de l’Associació Alacant pel Turisme de Creuers, Francesco Balbi, han firmat aquest divendres un conveni marc de col·laboració amb l’objectiu de treballar de manera conjunta en l’àmbit de la investigació i la formació.

El rector ha destacat que «la Universitat d’Alacant treballa perquè tot el seu potencial revertisca en la societat i aquest conveni és una oportunitat iniciar una col·laboració a través de la formació i la investigació en qüestions d’interès com poden ser la gestió, la sostenibilitat o la salut».

Per part seua, el president de l’associació ha assenyalat que «el turisme de creuers és una gran potencial i l’oportunitat de col·laborar amb la Universitat d’Alacant obri moltes possibilitats».

Avui s’ha subscrit un conveni marc que servirà per a canalitzar una línia de col·laboració que s’haurà de concretar a través de convenis específics que serviran per a dur a terme accions concretes en el marc d’aquesta col·laboració.

En la firma del conveni, a més del rector i el president de l’associació, han estat presentes la secretària general de la Universitat d’Alacant, Esther Algarra, i la professora de Comunicació i Psicologia Social, Rosa María Torres.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464