Saltar apartados

La professora de la UA, Raquel Huete, exposa les estratègies de destinacions intel·ligents davant l'OCDE

 

 

 

Alacant. Dilluns, 16 de desembre de 2019

El 12 i 13 de desembre es va celebrar a Viena la Conferència Internacional sobre Turisme com a Catalitzador per al Desenvolupament Regional organitzada per l’Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OCDE), a la qual va assistir com a ponent convidada la professora de la Universitat d’Alacant Raquel Huete. El Comitè de Turisme de l’OCDE va aplegar experts de tot el món per a analitzar les prioritats que els organismes internacionals i els governs regionals han de seguir per a afrontar els reptes de futur del turisme.

Es van revisar les polítiques públiques més innovadores per a contrarestar els impactes dels fluxos de turistes sobre els recursos naturals i culturals, així com les fonts de finançament europeu per a donar suport all turisme en les regions. La professora Huete va exposar els treballs realitzats per l’Institut Universitari d’Investigacions Turístiques per a donar suport a l’Estratègia de destinacions turístiques intel·ligents que impulsa Turisme de la Comunitat Valenciana. També va posar l’èmfasi en la necessitat de «finançar la formació contínua de les persones que treballen en el sector, tant empleats de base com directius per a accelerar el procés de digitalització, sobretot en les empreses xicotetes i mitjanes».

 

 

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464