Saltar apartados

La Universitat d'Alacant suma una nova aliança internacional amb la Faculdade Católica de Rondônia del Brasil

Els rectors de les dues universitats, Manuel Palomar i Fabio Rychecki, han signat aquest divendres un conveni marc de col·laboració

 

Conveni_internacional_Brasil1
Conveni_internacional_Brasil2
Conveni_internacional_Brasil3
Conveni_internacional_Brasil4

 

Alacant. Dilluns, 23 de desembre de 2019

L’acord que avui han subscrit els rectors de les universitats d’Alacant i la Faculdade Católica de Rondônia enceta una col·laboració que en el futur es complementarà amb convenis específics per a desenvolupar aquest conveni de col·laboració.

La sintonia entre el Palomar i Rychecki ha sigut absoluta i tots dos han acordat treballar per a poder reforçar aquesta nova aliança a través d’una relació que es fonamente en l’intercanvi d’alumnes i professors, així com en el treball en línies conjuntes d’investigació.

El rector de la Universitat d’Alacant ha apuntat que el conveni amb «la Faculdade Católica de Rondônia obri noves oportunitats als nostres estudiants i professors amb una universitat enclavada en ple Amazones». I sobre la col·laboració que es desenvoluparà ha apuntat que «sens dubte, els nostres estudiants i investigadors de ciències tindran una interessant oportunitat amb un centre enclavat en un lloc tan privilegiat».

Per part seua, Fabio Rychecki, ha assegurat que «estem encantats amb aquest conveni que indubtablement obri grans oportunitats a les dues universitats de col·laborar en diferents àmbits i projectes».

En la signatura han estat també presents el vicerector d’Estudis de la UA, Enrique Herrero, el director del Secretariat de Relacions Internacionals, Antonio Galiano, i Pedro Abib, coordinador del grau en Dret de la Faculdad Católica de Rondônia, que està realitzant la cotutela del seu doctorat en la Universitat d’Alacant.

 

 

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464