Saltar apartados

La tecnològica Lynxview s'incorpora a l'ecosistema del Parc Científic de la UA

LynxView és experta en desenvolupament de programari, machine learning i cloud

 

CONVENI_LYNX_PCA1
CONVENI_LYNX_PCA2
CONVENI_LYNX_PCA3

 

Alacant. Dimecres 11 de desembre de 2019

Manuel Palomar, rector de la Universitat d’Alacant (UA) i president de la Fundació Parc Científic d’Alacant, Amparo Navarro, vicerectora d’Investigació i Transferència de Coneixement de la UA i David Ivorra, CEO de l’empresa tecnològica alacantina LynxView, han signat avui el contracte pel qual l’empresa es vincula com a membre de ple dret al Parc Científic d’Alacant (PCA).

Manuel Palomar, rector de la UA i president del PCA ha assenyalat que la UA compta amb investigadors de primer nivell sobre àrees de màxim interès per a empreses tecnològiques. «El coneixement i la investigació que generem a la UA aporten un valor diferencial bàsic per a afavorir la competitivitat d’empreses tecnològiques de la nostra província i el nostre objectiu és que aquest puga arribar a les empreses. Per a això, el PCA és una eina fonamental», ha indicat el rector de la UA.

David Ivorra, CEO de LynxView, per part seua, ha manifestat la seua màxima il·lusió per «sumar-se a un projecte tan interessant com el del Parc Científic d’Alacant, del qual espera poder participar en la gran quantitat d’activitats que fa, amb l’objectiu de cercar sinergies amb grups d’investigació de la UA, com també afavorir la seua política de captació de talent».  

Olga Francés, gerent del PCA ha assenyalat la satisfacció que té per sumar empreses tecnològiques a l’ecosistema del parc. «La incorporació de LynxView al PCA suposa la consolidació del parc com a ecosistema tecnològic de la província. Treballem per a afavorir el desenvolupament d’aquesta tipologia d’empreses, que reforça la col·laboració amb els grups d’investigació de la UA com també les seues polítiques de gestió de talent», ha destacat Francés.

LynxView és una consultora tecnològica situada a Alacant i amb activitat en tot el territori nacional. Es diferencia d’altres empreses del sector per acostar la tecnologia als seus clients com a vertaders socis tecnològics, integrant equips de desenvolupament de programari i eines de IA d’alta especialització compostos per professionals de perfil avançat i en contínua formació.

LynxView compta amb una plantilla de més de trenta professionals, en la majoria amb perfil sènior i que, per damunt de tot, treballen en la contínua adopció de noves eines i tecnologies, sotmeses a un procés acurat de gestió de projectes, basats en metodologies Agile. Com a resultat de tot això, l’empresa ha aconseguit un alt nivell de professionalització.

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464