Saltar apartados

La Universitat d'Alacant i Café Jurado col·laboraran en formació i investigació en matèria gastronòmica

 

ConvenioJurado
ConvenioJurado2
ConvenioJurado3

 

Alacant. Dijous, 12 de desembre de 2019

La Universitat d’Alacant i Café Jurado han signat aquest matí en el despatx rectoral un conveni de col·laboració per a impulsar conjuntament accions de formació, divulgació i investigació que es concretarà amb convenis marc successius. Impulsat a instàncies de l’alumnat del grau de Gastronomia de la UA, entre les primeres accions d’aquest es preveu la promoció de seminaris i cursos en aquesta matèria que seran impartits per especialistes de les dues institucions.

Segons el rector de la Universitat d’Alacant, «aquest tipus de convenis mostren l’estreta connexió que hi ha entre la nostra oferta formativa i el teixit empresarial de la nostra província amb el qual cada vegada mantenim una sinergia estratègica més coincident».

Per part seua, el gerent de Cafè Jurado, José Luis Jurado Mesa, ha explicat que «aquest acord suposa un pas endavant en la nostra estratègia de millora constant i beneficia les dues parts. Per part de Café Jurado aportem la nostra experiència i coneixement en el sector per a aplicar en la formació dels estudiants del grau de Gastronomia i la Universitat d’Alacant ens ofereix interessants possibilitats en matèria d’investigació i innovació».

La iniciativa, com ha recordat la coordinadora del grau de Gastronomia de la UA, Juana Jordá, va partir de la visita a la fàbrica per part d’un grup d’estudiants que es va interessar tant en els processos productius com tot el que fa referència a la matèria primera, i també en les accions formatives que imparteix la mateixa empresa. Per part de Jurado Hermanos, SL s’han mostrat molt interessats en la col·laboració amb diferents grups d’investigació de la mateixa universitat amb la finalitat de millorar la qualitat dels productes i també de millorar el rendiment en els processos productius d’aquests.

Per part de la Universitat d’Alacant a la signatura del conveni han assistit Sergio Molina Palacios, en representació del deganat; Juana D. Jordá Guijarro, coordinadora del grau en Gastronomia i Arts Culinàries; Cecilia Gómez, Gabriela Guillena i Rafael Chinchilla del Departament de Química Orgànica; Salvador Maestre i Soledad Prats, del Departament de Química Analítica i Marta Gómez Navarrete, delegada de segon curs del grau en Gastronomia i Arts Culinàries

Per part de Jurado Hermanos, el gerent, Alfonso Jurado Mesa, el director comercial, Javier Cermeño, i també Miguel Ángel Bañón, formador barista i Lucía Pascual Gisbert del Departament de Màrqueting.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464