Saltar apartados

Comença el Curs d'Especialització: Intel·ligència Estratègica per a Organitzacions Innovadores de la UA

Hi participen entitats públiques, empreses, universitats i fundacions d’Argentina, Costa Rica, Colòmbia, Perú, Mèxic, Equador i Espanya

Curse_UA_grup

 

Curso_UA_grupo1Alacant. Dilluns, 4 de febrer de 2019

Durant una setmana, més d’una trentena de participants d’entitats públiques, empreses, universitats i fundacions d’Argentina, Costa Rica, Colòmbia, Perú, Mèxic, Equador i Espanya prendran part en el Curs d’Especialització en Intel·ligència Estratègica per a organitzacions innovadores.

Promogut pel Departament d’Organització d’Empreses de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials i l’Observatori Virtual de Transferència de Tecnologia (OVTT) de la Universitat d’Alacant, es tracta d’una setmana de formació pràctica i intensiva en intel·ligència estratègica que comptarà amb la presència d’experts i professionals de l’àrea.

En aquest sentit, del 4 al 8 de febrer del 2019, els participants coneixeran, a través de tallers i ponències, experiències d’èxit i claus pràctiques per a la implementació de sistemes de vigilància i intel·ligència estratègica en organitzacions innovadores.

 

Més informació:

La UA llança el Curs d’Especialització: Intel·ligència estratègica per a organitzacions innovadores

 

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464