Saltar apartados

L'equip de bàsquet adaptat de la UA s'enfronta per primera vegada a un conjunt extern a la institució

El Club Bàsquet Femení Sant Blai d’Alacant serà el rival en aquesta experiència inclusiva que tindrà lloc demà

En la seua segona temporada, l’equip de la UA s’enfrontarà a diversos conjunts adaptats amb activitat contínua

 

Alacant. Dimecres, 6 de febrer de 2019

L’equip de bàsquet adaptat en cadira de rodes de la Universitat d’Alacant disputarà demà el seu primer partit contra un conjunt extern a la institució, el Club Bàsquet Femení Sant Blai d’Alacant, que visitarà la pista central del pavelló del campus de Sant Vicent del Raspeig demà, dijous 7, a les 17 hores.

En la seua segona temporada, aquest partit serà el primer de l’equip de bàsquet adaptat de la UA contra un club extern a la institució ja que, tant en el curs passat com en aquest, els partits es van disputar contra els equips de bàsquet de la UA, els jugadors dels quals s’adaptaven a les regles d’aquesta modalitat i utilitzaven cadires de rodes per a desplaçar-se per la pista.

Un conjunt format per jugadores dels dos equips sènior del Club Bàsquet Femení Sant Blai d’Alacant serà el que visca aquesta experiència esportiva emmarcada en les propostes d’esport inclusiu i adaptat del Servei d’Esports de la Universitat d’Alacant. No obstant això, no serà el primer partit que l’equip de bàsquet adaptat de la UA, dirigit per Noelia Otero Nielinger, jugue contra clubs externs, ja que s’han programat amistosos contra altres clubs d’aquesta modalitat esportiva amb activitat contínua de ciutats com Elx o Múrcia.

Durant aquesta temporada, el conjunt de bàsquet adaptat ha disputat dos partits amistosos contra equips de la Universitat d’Alacant. En concret, el passat dia 17 de gener es van enfrontar a l’equip de bàsquet femení i van fer el mateix contra l’equip de futbol masculí el dia 31 de gener.

Aquest equip es troba emmarcat en el projecte d’«Esport adaptat i inclusiu» del Servei d’Esports de la Universitat d’Alacant, que pretén promoure i facilitar la pràctica esportiva a la comunitat universitària a través de l’ús lliure de les instal·lacions esportives, l’activitat dirigida, la formació, la pràctica i la competició, tant individual com col·lectiva, de l’esport adaptat. A més del bàsquet adaptat en cadira de rodes, la UA té esportistes en boccia, goalball i busseig adaptat.

 

Equipe_bàsquet_adaptadoUA1 Equipe_bàsquet_adaptadoUA2
L'equip de bàsquet adaptat de la UA L'equip de bàsquet adaptat de la UA al costat del de bàsquet femení

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464