Saltar apartados

La Càtedra Santander-UA de Transformació Digital convoca els premis de final de grau i màster 2019

Estan dotats amb 300 euros cadascun i s’hi poden presentar els treballs defensats al llarg del curs 2017-18

Catedra_TD_UAlogo

 

Alacant. Divendres, 8 de febrer de 2019

El Butlletí Oficial de la Universitat d’Alacant ha publicat la convocatòria dels Premis de final de grau i màster 2019 de la Càtedra Santander-UA de Transformació Digital. Uns guardons que tenen com a objectiu la promoció i la difusió de l’activitat docent i investigadora sobre transformació digital i que estan dotats amb 300 euros cadascun. Podran concórrer als premis els treballs acadèmics de final de grau (TFG) i màster (TFM) de la Universitat d’Alacant, desenvolupats i defensats durant el curs acadèmic 2017-2018.

La Càtedra Santander-UA de Transformació Digital es va crear el mes de juny del 2015, en el si de la Universitat d’Alacant i amb el suport del Banc de Santander. Naix amb la intenció d’establir un nucli de reflexió, debat i recerca en el camp de l’adaptació de la societat a l’era digital, a partir d’una actitud digital positiva en un món immers en un procés de canvi constant i imparable.

Un dels objectius que té aquesta Càtedra Institucional és el reconeixement del treball fet pels estudiants de la Universitat d’Alacant. Per això es convoquen aquests premis als treballs acadèmics de final de grau (TFG) i de final de màster (TFM) amb periodicitat anual, i als treballs de recerca de tesis doctorals amb periodicitat biennal. Per tant, en aquesta edició del 2019 únicament es convoquen premis als TFG i TFM.

El director de la càtedra, Faraón Llorens, ha assegurat que espera que aquests premis «servisquen d’incentiu perquè, tant per part dels professors a l’hora de plantejar aquests treballs acadèmics i de recerca, com per part dels estudiants en fer-los, es tinga en compte la perspectiva de la transformació que s’està duent a terme en la societat arran de les tecnologies digitals».

 

Notícies relacionades:

La Càtedra Santander de Transformació Digital de la Universitat d'Alacant premia la investigació sobre l'aplicació de les noves tecnologies

La Càtedra Santander-UA de Transformació Digital premia els treballs de final de màster, grau i tesi doctoral

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464