Saltar apartados

La UA consolida la seua presència a la comarca amb l'Aula Universitària d'Aigües

El municipi tindrà una programació estable d’activitats de caire cultural, formatiu i de divulgació a través de la Universitat d’Alacant

 

Aula_universitària_Aigues1
Aula_universitària_Aigues2
Aula_universitària_Aigues3
Aula_universitària_Aigues4
Aula_universitària_Aigues5

 

Aigües. Dilluns, 4 de febrer de 2019

La Casa de Cultura d’Aigües acull la seu de l’Aula Universitària de la Universitat d’Alacant al municipi de l’Alacantí després que el vicerector de Cultura, Esports i Llengües, Carles Cortés, signara el passat divendres el conveni de creació de la nova extensió de la UA a la comarca amb el regidor de Cultura, Jordi Mourisco i en presència de l’alcalde, Mario Calvo i de la directora del Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística, Mar Iglesias.

Durant l’acte, en què també es va descobrir una placa que identifica la Casa de Cultura com a seu de l’Aula Universitària, Cortés va destacar que «el que avui presentem és una consolidació d’una relació que hem mantingut els darrers anys a través d’un conveni beneficiós per a les dues parts, perquè les persones estem de pas, però Aigües i la UA estan i estaran».

L’Aula Universitària servirà per a poder desenvolupar a Aigües activitats culturals, formatives o divulgatives, com conferències, cine, teatre, exposicions o cursos i tallers de diferents matèries. Aquesta és la vintena aula universitària que la UA obri i que «ens permet generar sinergies molt positives entre els municipis i la Universitat», com ha assenyalat el vicerector.

Cortés s’ha referit a l’obra de l’Aula de Teatre de la UA que «avui representem a Aigües» com un bon exemple d’aquesta col·laboració, «no es tracta d’un teatre professional, ni tampoc amateur, sinó en formació. Són universitaris de totes les edats que treballen en un grup de teatre». Els veïns del municipi van tenir l’oportunitat de gaudir de la versió de l’obra d’Eurípides, Hècuba, a càrrec de l’Aula de Teatre de la Universitat d’Alacant.

L’alcalde, Mario Calvo, va agrair a la Universitat d’Alacant la seua aposta per Aigües, «per a nosaltres era un somni i estem segurs que aquesta relació s’allargarà en el temps per a benefici de totes les persones».

Jordi Mourisco, regidor de Cultura es va mostrar satisfet per «haver dut a bon port el projecte de fer d’Aigües Aula Universitària de la Universitat d’Alacant que ens permetrà augmentar el nivell d’activitats culturals al nostre poble». 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464