Saltar apartados

La UA reuneix als principals investigadors, esportistes i nutricionistes de l'esport d'elit a nivell nacional i internacional

Els dies 8 i 9 de febrer del 2019, més de 220 persones participaran en les II Jornades de la Societat Espanyola de Nutrició Esportiva

 

II_jornades_SENUDE_UAAlacant. Dijous, 7 de febrer 2019

Els dies 8 i 9 de febrer de 2019, la sala d’actes de l’aulari II de la Universitat d’Alacant serà seu de les II Jornades de la Societat Espanyola de Nutrició Esportiva (SENUDE). Organitzades per la Facultat de Ciències de la Salut de la UA i SENUDE, comptaran amb la presència de més de 220 participants i dels principals investigadors, esportistes i nutricionistes de l’esport d’elit a nivell nacional i internacional.

L’objectiu de la trobada és crear i compartir un fòrum de coneixement científic i tècnic aplicat a la nutrició esportiva. Per a això, tindran lloc conferències plenàries, taules redones, novetats de la indústria i comunicacions obertes de presentació de treballs dels assistents.

Entre els ponents convidats es troben diferents esportistes d’elit i diversos dietistes-nutricionistes que són referents en l’àmbit de la nutrició esportiva com del campió del món de trail des de l’any 2016, Luis Alberto Hernando; el fundador i director de Guru Performance Institute, Laurent Bannock; el dietista-nutricionista dels serveis mèdics del Real Madrid CF, Daniel Escaño; la dietista-nutricionista del primer equip de la Sociedad Deportiva Eibar, Aurora Cid; o el químic i tecnòleg d’aliments i director tècnic de Crown Sport Nutrition, Pablo Felipe Martín, entre d’altres.

 

Primeres sessions

L’esdeveniment començarà el divendres 8 de febrer a les 15.00 hores en l’aulari II de la Universitat d’Alacant, de la mà del degà de la Facultat de Ciències de la Salut de la UA, José Antonio Hurtado; el president de la Societat Espanyola de Nutrició Esportiva, Juan Marcelo Fernández; i el president del Comitè Organitzador i professor del Departament d’Infermeria de la UA, José Miguel Martínez.

La primera ponència «Ni dieta, ni avituallamientos, hablemos mejor de alimentación; qué como y qué bebo durante mis carreras», serà a càrrec del campió del món de trail, Luis Alberto Hernando. A continuació, el dietista-nutricionista dels serveis mèdics del Real Madrid CF parlarà de l’ús de prebiòtics i probiòtics com una eina per a millorar el rendiment de l’esportista.

 

Programa completo

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464