Saltar apartados

El Col·legi de Registradors premia el catedràtic de la Universitat d'Alacant Juan Antonio Moreno

 

foto_premi_registradors

 

Alacant. Dilluns, 11 de febrer de 2019

El Col·legi de Registradors de la Propietat d’Espanya ha premiat el catedràtic de Dret Civil de la Universitat d’Alacant, Juan Antonio Moreno, per la tasca científica i acadèmica que ha desenvolupat en favor del dret hipotecari, en un acte en què l’entitat col·legial va celebrar de forma especial l’aniversari de la Llei hipotecària.

L’acte de lliurament de les distincions va tenir lloc a la seu dels Registres de Madrid, i va ser presidit per la ministra de Justícia, Dolores Delgado, i pel director general de Registres i el Notariat, Pedro José Garrido Chamorro.

Càtedra Bienvenido Oliver

El Departament de Dret Civil de la Universitat d’Alacant, que dirigeix el catedràtic Juan Antonio Moreno, acull des de l’any 2003 la Càtedra Bienvenido Oliver, que té com a objectiu promoure l’estudi del dret immobiliari registral amb l’organització, juntament amb els registradors, de cursos de postgrau i especialització, la realització de pràctiques en oficines registrals, l’organització de congressos i cicles de conferències.

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464