Saltar apartados

El Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social nomena la professora de Treball Social de la UA, María Asunción Martínez, vocal del Consell Assessor de Sanitat i Serveis Socials

 

Alacant. Dimarts, 12 de febrer de 2019

La professora María Asunción Martínez Román, del Departament de Treball Social i Serveis Socials de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials, ha sigut nomenada vocal del Consell Assessor de Sanitat i Serveis Socials del Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social.

Martínez Román ha sigut elegida per al càrrec com a reconeixement al treball social per «les aportacions a les polítiques socials en defensa dels drets humans». La professora ha assenyalat després del nomenament que «d'una banda, es reconeix tota la professió i la disciplina del treball social i, de l’altra, és un reconeixement personal a una àmplia experiència professional, investigadora i docent en l'àmbit del treball social i els serveis socials».

El Consell Assessor de Sanitat i Serveis Socials té com a funcions «assessorar i informar la persona titular del Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social sobre els aspectes científics, ètics, professionals i socials que puguen tenir incidència en la formulació de la política sanitària, de benestar social, de consum i qualsevol altra qüestió que hi tinga relació». S'organitza en el ple i en dues seccions, la de Sanitat i la de Serveis Socials.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464