Saltar apartados

El Parc Científic d'Alacant i la Cambra de comerç d'Alcoi s'alien per a crear un pol d'innovació tecnològica

L’objectiu de la iniciativa serà promoure la innovació, la transferència de coneixement i la cooperació universitat-empresa, a través de l’execució de diferents accions que desenvoluparan conjuntament les dues institucions

El rector de la Universitat d’Alacant i president de la Fundació Parc Científic d’Alacant, Manuel Palomar, i Pablo de Gracia, president de la Cambra de Comerç d’Alcoi han signat el conveni aquest matí

 

ConvenioPCA_Alcoi1
ConvenioPCA_Alcoi2
ConvenioPCA_Alcoi3

 

Alacant. Dilluns, 11 de febrer de 2019

Aquest dilluns ha tingut lloc en el despatx del rector de la Universitat d’Alacant la signatura del conveni de col·laboració entre la Cambra de Comerç d’Alcoi i el Parc Científic d’Alacant (PCA) rubricat pel rector i el president de la Fundació Parc Científic d’Alacant, Manuel Palomar, i Pablo de Gracia Pérez, president de la Cambra de Comerç d’Alcoi. Un acte en què també ha participat Olga Francés, gerent del PCA.

La signatura d’aquest conveni de col·laboració entre les dues entitats suposarà la creació d’un pol d’innovació a Alcoi, amb l’objectiu fonamental d’afavorir la transferència de coneixement generat a la Universitat d’Alacant amb les empreses que formen un dels teixits empresarials més importants de la Comunitat Valenciana. El conveni també tractarà de potenciar i promoure entre les empreses del nord de la província la innovació i la inversió en I+D.

Entre les activitats que caldrà desenvolupar recollides en el conveni, destaca l’organització, el desenvolupament i la difusió de Jornades de Transferència de Coneixement, trobades tecnològiques i fòrums d’innovació, com també promoure la difusió del coneixement científic, la transferència de tecnologia i desenvolupament empresarial. També s’apostarà per fomentar la cooperació interempresarial i el contacte entre les empreses vinculades al Parc Científic d’Alacant amb les associades a la Cambra de Comerç i de totes aquestes amb inversors i altres socis comercials i tecnològics, amb què puguen sorgir relacions i sinergies empresarials i de col·laboració.

Manuel Palomar, president de la Fundació Parc Científic d’Alacant ha destacat que Alcoi «s’ha convertit en un pol d’atracció tecnològica, d’investigació, innovació i formació. Avantatges que aquest acord de col·laboració entre la Cambra de Comerç i el Parc Científic sabrà aprofitar i potenciar».

Per la seua banda, Pablo de Gracia va mostrar la seua satisfacció per un conveni que «serà positiu per a les dues parts». El president de la Cambra ha assenyalat que «de vegades hi ha empreses amb projectes i idees i no saben on acudir, a través d’aquest acord la Cambra farà de nexe entre la Universitat i les empreses a Alcoi».

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464