Saltar apartados

El Parc Científic d'Alacant i UEPAL signen un acord per a potenciar la innovació en les empreses alacantines

L’objectiu del conveni és afavorir la cooperació interempresarial entre els membres de les dues institucions i afavorir el desenvolupament de projectes d’R+D+I a la província

 

Acord_PCA_UEPAL1

 

Acord_PCA_UEPAL2

Alacant. Dijous, 14 de febrer de 2019

El Parc Científic d’Alacant (PCA) i la Unió Empresarial de la Província d’Alacant (UEPAL) han firmat un conveni de col·laboració per a potenciar la innovació en les empreses alacantines. A la signatura han acudit representants de les dues institucions, encapçalats pels seus màxims representants, Manuel Palomar, en qualitat de president de la Fundació Parc Científic d’Alacant, i Juan José Sellés, president de UEPAL.

L’objectiu principal de la iniciativa és afavorir la cooperació interempresarial i el contacte entre les empreses emergents vinculades al Parc Científic d’Alacant amb les empreses membres de UEPAL, i de totes elles amb inversors i altres socis comercials i tecnològics, amb els quals puguen sorgir relacions i sinergies empresarials i de col·laboració destinades a la posada en marxa de projectes relacionats amb la innovació.

Un altre dels aspectes fonamentals plantejats és donar suport a iniciatives innovadores que generen resultats factibles per a les empreses de la província d’Alacant mitjançant l’organització de tota mena d’activitats que les puguen donar a conèixer i que permeten la interacció de les empreses emergents del PCA amb empreses adscrites a UEPAL.

D’altra banda, s’ha arribat també al compromís de desenvolupar accions conjuntes que tinguen com a objectiu la millora de la formació, de les habilitats i capacitats dels professionals i la retenció del talent, així com la consolidació d’un mercat de treball estable i de qualitat i la creació i implantació d’empreses que dinamitzen el teixit productiu de la província.

Manuel Palomar, president de la Fundació Parc Científic d’Alacant, ha destacat «la importància que té la innovació per a les empreses d’Alacant i l’aposta del Parc Científic d’Alacant per col·laborar activament amb totes elles a través d’aquest tipus d’acords».

Per la seua part, Juan José Sellés ha mostrat la seua satisfacció «per posar a l’abast de les empreses, a través de les associacions que constitueixen UEPAL, els serveis d’alt valor afegit que ofereix el PCA».

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464