Saltar apartados

La UA celebra la sisena gala del Dia de la Ràdio en la UA

El rock ‘indie’ de Waldenskeit, monòlegs científics amb Daniel Orts i el tradicional concurs de programes, amenitzat pel grup de teatre ImproVivencia, per a la celebració

6dia_radioUA

 

Alacant. Dilluns, 11 de febrer de 2019

El Paranimf de la Universitat d’Alacant acollirà el Dia de la Ràdio a la UA aquest dimecres 13 de febrer, a les 18 hores, un esdeveniment que arriba a la sisena edició després d’haver tingut una alta participació en les edicions passades. Coordinat per Carlos Guillém, responsable de Ràdio UA, l’esdeveniment es fa coincidir amb el Dia Mundial de la Ràdio.

La gala d’enguany, amb entrada lliure, comptarà amb l’actuació del grup de rock indie alacantí Waldenskeit, una banda que va nàixer ara fa tres anys entre estudiants de la UA i que ja ha tret el seu primer disc, Pensamientos.

El tradicional concurs de programes tornarà a estar amenitzat per la reconeguda companyia de teatre alacantina ImproVivencia que, a més de preparar els participants per a realitzar proves d’improvisació durant el concurs, el convertiran en un xou amb les seues actuacions i aportacions.

A més, la gala inclourà un apartat de monòlegs que enguany tindrà un caràcter més científic, en col·laboració amb l’Associació de Divulgació Científica d’Alacant ADCA, per a traslladar l’èxit de les Nits de Ciència a la gala. Daniel Orts, subcampió de Famelab el 2016, és el monologuista triat en aquesta ocasió.

El canal de televisió Intercomarcal TV retransmetrà en directe la gala des del TDT de totes les televisions.

Waldenskeit

La banda naix al començament del 2016 després de la idea de dos apassionats de la música, Quique (bateria) i Javi (guitarra), que coincideixen en la carrera d’Enginyeria d’Imatge i So a la Universitat d’Alacant. Aquesta idea va començar a prendre forma quan van conèixer Esther, cantant i estudiant de Ciències del Mar, i finalment Alberto, baixista i estudiant de Criminologia. Tan forta va ser la unió que al cap de pocs mesos es van ficar dins de l’estudi i van enregistrar el que seria el seu primer EP, titulat End of days, compost per cinc senzills però màgics temes: «El nostre únic objectiu és fer música amb la qual la gent puga gaudir, passar-s‘ho bé, ballar, plorar, o el que més els vinga de gust.» El seu primer disc, Pensamientos, s’ha finançat gràcies a una campanya de micromecenatge.

ImproVivencia

Companyia d’Improvisació Teatral amb seu a Alacant que naix el 2012. Representen espectacles en què expliquen històries divertides, úniques i irrepetibles per tot el territori nacional. No hi ha guió, tot és fruit de la creativitat espontània.

Daniel Orts

Llicenciat en Medicina per la Universitat Miguel Hernández; divulgador científic en Youtube; subcampió en el Concurs Nacional de Monòlegs Científics Famelab 2016 i membre de l’Associació per a Protegir el Malalt de Teràpies Pseudocientífiques.

 

Grup_Improvivencia
Waldenskeit
Dia_radie_UA2018

1. Companyia teatral ImproVivencia

2. Banda de música Waldenskeit

3. Imatge del dia de la ràdio 2018

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464