Saltar apartados

Una masia del s. XVII acollirà la Seu de la Universitat d'Alacant a Calp

El rector, Manuel Palomar, i la tinent d’alcalde, Ana Sala, han signat aquest dimarts el conveni de creació de la nova extensió universitària

 

Seu_Calp1
Seu_Calp2
Seu_Calp3
Seu_Calp4

 

Alacant. Dimarts, 12 de febrer de 2019

Calp ha esdevingut la dotzena Seu de la Universitat d’Alacant després que el rector, Manuel Palomar i la tinent d’alcalde de la localitat, Ana Sala, hagen signat el conveni de creació de la nova extensió universitària al despatx rectoral, en un acte en què també han estat present la secretària general de la UA, Esther Algarra i el vicerector de Cultura, Esports i Llengües, Carles Cortés.

Palomar ha destacat que «per a la Universitat d’Alacant, tenir una seu a Calp és una oportunitat extraordinària que ens permet obrir, encara més, la nostra activitat i continguts al territori i a la societat» i ha assenyalat que «és molt important que siga Calp qui en definisca les necessitats a partir de les singularitats que li són pròpies. A partir de les quals podrem definir millor els continguts de les activitats que cal desenvolupar en el municipi perquè aquestes tinguen repercussió en el teixit social i econòmic».

La nova seu universitària s’ubicarà a la masia de la Casa Nova on compartirà espai amb el Campus d’Excel·lència Empresarial, una edificació del s. XVII que té diferents espais i plantes per a acollir les diferents activitats de formació, investigació o culturals que s’hi programaran.

La tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Calp, Ana Sala, ha mostrat la seua satisfacció perquè «Calp esdevinga finalment seu universitària» i ha explicat que «amb aquest acord ara tindrem una programació estable al llarg de l’any que ens permetrà desenvolupar activitats que beneficiaran a tota la població».

L’acord de creació de la Seu Universitària de Calp preveu la creació d’una comissió de seguiment que avui ja s’ha reunit i en la qual han participat el vicerector de Cultura, Llengua i Esports Carles Cortés i el coordinador tècnic dels cursos d’estiu de la UA, Hèctor Rubio, per part de la UA i Ana Sala i el tècnic de Cultura de l’Ajuntament de Calp, Francesc Joan Monjo. Una reunió en què s’han definit les primeres actuacions de cara a la posada en marxa de la nova extensió universitària.

Cortés ha explicat que «de cara a l’estiu esperem poder presentar la programació de la nova Seu de cara al pròxim curs, amb un ampli contingut d’activitats tant culturals, com de formació i d’investigació».

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464