Saltar apartados

El Consell Social de la UA concedeix el premi Alumni a Carmina Díaz Marín i José Antonio Gutiérrez Navarro, dos dels seus llicenciats en Medicina

Gala Gil Amat, emprenedora i fundadora d’una empresa emergent a Sillicon Valley, també és guardonada en l’edició de 2019

 

Carmina_Diaz
Gala_Gil
JAntonio_Gutierrez
PLENO_CONSEJO_SOCIAL
Imatges:
1.- Carmina Díaz Marín
2.- Gala Gil Amat
3.- José Antonio Gutiérrez Navarro
4.- Moment de la reunió del ple del Consell Social

 

Alacant. Divendres, 22 de febrer de 2019

El Consell Social de la Universitat d’Alacant ha decidit concedir enguany el premi Alumni UA a dos dels seus llicenciats en Medicina, Carmina Díaz Marín, cap del Servei de Neurologia de l’Hospital General d’Alacant, i a José Antonio Gutiérrez Navarro, coordinador en cap del Servei d’Urgències Generals de l’Hospital Universitari d’Elx (Baix Vinalopó). A més, Gala Gil Amat, emprenedora i fundadora d’una empresa emergent a Sillicon Valley i llicenciada en Traducció i Interpretació de la Universitat d’Alacant, també és guardonada en l’edició de 2019.

El premi Alumni UA que concedeix el Consell Social de la Universitat d’Alacant pretén reconèixer la trajectòria professional d’exalumnes de la institució acadèmica que s’han distingit per l’excel·lència i per l’exercici professional.

Carmina Díaz Marín, cap del Servei de Neurologia de l’Hospital General d’Alacant, és llicenciada en Medicina per la Universitat d’Alacant amb premi extraordinari el 1990 i especialitzada en Neurologia entre 1991 i 1994 a l’Hospital La Fe de València. Ha estat cap de la Secció de Neurologia a l’Hospital Marina Baixa i és cap del Servei de Neurologia de l’Hospital General d’Alacant des de l’1 de juliol de 2012.

També llicenciat en Medicina per la Universitat d’Alacant, José Antonio Gutiérrez Navarro és cap del Servei d’Urgències Generals de l’Hospital Universitari d’Elx, on havia sigut metge adjunt. Natural del Fondó dels Frares (Vinalopó Mitjà), es va llicenciar en Medicina i Cirurgia a la Universitat d’Alacant i es va formar com a especialista en Medicina Familiar i Comunitària a l’Hospital Universitari d’Elx entre els anys 91 i 94.

El Consell Social de la UA també ha volgut reconèixer la trajectòria de Gala Gil Amat, nascuda a Alacant el 1995. Va estudiar Traducció i Interpretació a la Universitat d’Alacant i va crear una empresa emergent tecnològica a Sillicon Valley. Ha treballat amb diverses empreses i organitzacions internacionals, com l’ONU o Revers Softissimo. Té un diploma d’Innovació de la Universitat de Stanford. Actualment és gerent i responsable d’inversions a Londres de l’empresa valenciana Demium Startups.

Els premis 2019 del Consell Social de la Universitat d’Alacant es lliuraran el pròxim 4 d’abril en la seu de l’Oficina de Propietat Intel·lectual de la Unió Europea situada a Alacant, l’EUIPO.

 

Notícies relacionades:

El Consell Social de la UA premia Salvador Ordóñez, la UPUA i Francisco Rodríguez Reinoso

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464