Saltar apartados

El rector de la Universitat d'Alacant inaugura el Congrés Nacional de l'Aigua a Oriola

La innovació i la sostenibilitat centren les ponències de la trobada que organitzen l’Institut Universitari de l’Aigua i les Ciències Ambientals i l’Ajuntament d’Oriola

CNA_aigua

 

Oriola. Dimecres, 20 de febrer de 2019

Manuel Palomar, rector de la Universitat d’Alacant, inaugura dijous, 21 de febrer, a les 9.30 hores, el Congrés Nacional de l’Aigua que se celebra a l’Auditori de la Llotja d’Oriola, al costat d’Emilio Bascuñana, alcalde de la localitat, i Francisco Rodríguez Mulero, secretari autonòmic d’Agricultura i Desenvolupament Rural.

La trobada, el comitè d’honor de la qual presideix el rei Felip VI, ha estat organitzada per l’Institut Universitari de l’Aigua i les Ciències Ambientals i la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Oriola, i hi participaran nombrosos experts en qüestions hídriques que provenen de diferents universitats, institucions i empreses relacionades amb aquesta temàtica.

Els continguts del congrés abordaran temes com l’aigua i l’agricultura, l’economia de l’aigua, la governança, el dret i polítiques públiques, depuració, reutilització i dessalinització, aigües superficials i subterrànies, i aigua i ciutats. «Les ponències giraran entorn d’aquests dos conceptes que hem utilitzat per a titular al congrés: innovació i sostenibilitat», tal com ha explicat Joaquín Melgarejo, director de l’Institut Universitari de l’Aigua i les Ciències Ambientals de la Universitat d’Alacant.

 

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464