Saltar apartados

El doctor en Matemàtiques de la UA, Pedro Martínez, recull el premi com a Millor Docent de Secundària a Espanya 2018

El professor d’Infermeria de la UA, José Ramón Martínez Riera, també va obtenir un reconeixement com a finalista en la categoria d’Universitat

Premios_Educa1

 

Alacant. Dimecres, 27 de febrer de 2019

El passat dia 23 de febrer del 2019 va tenir lloc, a l’Auditori ABANCA de la ciutat de Santiago de Compostel·la, la gala de lliurament de Premis EDUCA ABANCA Millor Docent d’Espanya 2018 en les categories d’Infantil, Primària, Secundària, Formació Professional i Universitat.

L’egressat i doctor en Matemàtiques i Aplicacions Cientificotècniques de la Universitat d’Alacant, Pedro Martínez, va arreplegar la seua estatueta, un premi econòmic de 1.000 euros i un diploma acreditatiu com a Millor Docent de Secundària a Espanya.

En la seua intervenció el professor, i a més membre del Grup de Divulgació Matemàtica de la Universitat d’Alacant DIMATES, va recordar que «només allò que passa el filtre de les emocions i toca el cor, mereix un espai en el nostre cervell» i va insistir en la importància d’acabar amb la segregació, l’exclusió i les aules massificades. «Els alumnes i les alumnes necessiten professors que els donen la mà i guien el seu aprenentatge. Necessiten una llei educativa consistent per al seu present i futur», va destacar Pedro Martínez.

 

Premios_Educa2

 

Finalistes

Durant el lliurament de premis, al qual van assistir nombroses autoritats de l’àmbit educatiu, empresarial i polític, també es van lliurar una estatueta i diploma acreditatiu als 10 finalistes de cada categoria. Com a finalista en la categoria d’Universitat, va rebre el reconeixement el professor del Departament d’Infermeria Comunitària, Medicina Preventiva i Salut Pública i Història de la Ciència de la Universitat d’Alacant, José Ramón Martínez Riera, únic professor seleccionat en la categoria d’Universitat de la Comunitat Valenciana.

Prèvia a la gala es va presentar el llibre 50 Historias de éxito docente que arreplega tota la història de vida personal i professional dels professors finalistes i guanyadors dels Premis EDUCA ABANCA Millor Docent d’Espanya 2017 i 2018. L’obra, que inclou les experiències de Pedro Martínez i José Ramón Martínez Riera de la UA, mostra les fortaleses dels protagonistes, però també els obstacles que han trobat en el camí de la docència.

 

 

Més informació

El doctor en Matemàtiques i Aplicacions Cientificotècniques de la UA, Pedro Martínez, Millor Docent de Secundària a Espanya 2018

Un professor de la Universitat d’Alacant entre els finalistes a Millor Docent d’Espanya 2018

 

Imágenes:

1. Pedro Martínez, (3r per a esquerra) al costat d’altres premiats

2. José Ramón Martínez Riera a la gala.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464