Saltar apartados

La revista 'L'Espill' analitza en el seu nou número els canvis del món els darrers cinquanta anys

Demà es presenta el número 59 de la publicació en la Seu Ciutat d’Alacant de la UA

 

Coberta_Espill_59

 

Alacant. Dimarts, 26 de febrer de 2019

El vicerector de Cultura, Esports i Llengües de la UA, Carles Cortés, i l’assagista i codirector de la revista de pensament L’Espill, Gustau Muñoz, presenten demà dimecres, 27 de febrer, el nou número d’aquesta publicació, el 59, en un acte que tindrà lloc a la Sala Altamira de la Seu Ciutat d’Alacant (Ramón y Cajal, 4) a les 20 hores.

Aquest número de L’Espill està dedicat a analitzar els canvis que ha experimentat el món els últims cinquanta anys en diferents àmbits socials, polítics i culturals: Europa, la nova geopolítica, l’escalada islamista, els nous mitjans de comunicació, els joves en el món actual, el feminisme o el paper dels intel·lectuals, entre altres temes d’interès.

La publicació enllaça, en aquesta edició, el llegat de Maig del 68 amb les noves realitats del segle XXI a través d’una sèrie d’articles de reconeguts especialistes, entre els quals es troben Josep Vicent Boira, Ernest Reig, Simona Skrabec, Aitana Guia o Gustau Muñoz, amb l’objectiu d’esperonar una reflexió que ajude el lector a entendre més bé el moment actual i a definir amb idees i arguments els reptes més importants del present i del futur immediat. El número 59 es completa amb tres converses d’especial interès amb el filòsof eslovè Mladen Dolar; amb la sociòloga i filòsofa alemanya Frigga Haug, i amb la també sociòloga María Ángeles Durán.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464