Saltar apartados

La Universitat d'Alacant lliura els premis del XX Concurs Jordi Juan de Matemàtiques

El primer premiat ha sigut César David López, del grau en Matemàtiques de la UA; el segon Fernando Ballesta de la Universitat de Múrcia, i el tercer premiat Sergio García de la UA

 

1.Primer_PREMI_CESSAR_DAVID_LOPEZ
2.Segundo_PREMIE_FERNANDO_BALLESTA
3.Tercer_PREMI_SERGIO_GARCIA
4.Lliura_premis
5.Foto_família_premiats
6.Ponència_MiguelA_Goberna
7.Homenatge1
8.Homenatge2

 

Alacant. Dilluns, 25 de febrer de 2019

La Casa Museu Modernista de Novelda va acollir el passat divendres 22 de febrer de 2019 el lliurament de premis del concurs Jordi Juan de Matemàtiques organitzat per Facultat de Ciències de la Universitat d’Alacant. En aquesta XX edició, el primer premi ha sigut per a César David López, del grau en Matemàtiques de la UA; i el segon i tercer premi per a Fernando Ballesta, de Matemàtiques de la Universitat de Múrcia, i Sergio García de la UA, respectivament. Els cinc accèssit han recaigut en els estudiants del grau en Matemàtiques de la Universitat d’Alacant Álvaro del Valle, Alejandro Gil, Assia Kourati, Paloma López, i l’alumna de Física de la UA, Emilia López.

A més del lliurament de premis, la Facultat de Ciències d’Universitat d’Alacant i l’Assemblea Amistosa Literària de Novelda van organitzar un programa d’activitats complet en homenatge a Jordi Juan que va comptar, entre altres, amb foto de família davant la seua estàtua a la plaça d’Espanya del municipi, i la conferència «Jorge Juan, matemático aplicado y mucho más» a càrrec del catedràtic d’Universitat Miguel Ángel Goberna.

Els actes van comptar amb la participació del vicerector d’Estudis i Formació de la UA, Enrique Herrero; el degà de la Facultat de Ciències, Luis Gras; l’alcalde de l’Ajuntament de Novelda de l’any 1998, any de creació dels Premis Jordi Juan de Matemàtiques, Luis Gómez; amb l’actual alcalde del municipi, Armando José Esteve; el president de la Fundació CAM, Luis Boyer; i el president de l’Assemblea Amistosa Literària de Novelda, Vicente Baus.

 

Més informació:

La Universitat d’Alacant commemora el 20è aniversari dels Premis Jordi Juan de Matemàtiques a Novelda

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464