Saltar apartados

La cita amb l'emprenidoria arriba de nou a la Universitat d'Alacant

Del 30 de gener al 2 de febrer, la 6a edició de DOEACT_UA presenta tallers sobre instruments reciclats, propietat industrial, responsabilitat social i comunicació efectiva, entre d’altres

DOEACT_UA

 

Alacant. Divendres, 25 de gener de 2019

La Universitat d’Alacant es converteix per sisé any en l’espai per a l’emprenedoria de la mà de la «DOEACT_UA: fes realitat el teu negoci», una iniciativa que pretén materialitzar idees de negoci innovadores i emprenedores fins a la posada en el mercat d’aquestes. Del 30 de gener al 2 de febrer, l’edifici Germà Bernàcer del campus alacantí acollirà més de  mig centenar d’empreses, organitzacions i institucions, moltes d’aquestes patrocinadores dels premis que es repartiran entre els cinc equips finalistes.

Després de fer la inscripció, els interessats poden formar part activa de DOEACT_UA bé presentant idees de negoci en 2 minuts en la sessió inaugural, o bé incorporant-se al grup de treball multidisciplinari del projecte que més els interesse per a aprendre i col·laborar en el seu desenvolupament.

Entre tots els assistents es farà una primera selecció de deu idees i cinc en una segona votació. Els projectes finalistes es desenvoluparan sota la tutorització d’un equip de mentors format per una selecció de professionals amb una àmplia experiència en l’àrea de direcció i gestió d’organitzacions i amb experiència en entorns locals, nacionals i internacionals.

A més del guardó a la millor idea de negoci, els projectes finalistes podran accedir a un dels 20 premis DOEACT_UA 2019 destinats a ajudar de forma pràctica i directa als emprenedors a llançar els seus projectes al mercat.

 

Tallers

Aquesta edició de DOEACT_UA ve carregada de novetats com un taller de creativitat i treball en equip que impartirà Resonante, una companyia que fa instruments de música reciclats, i que té com a objectiu conscienciar en sostenibilitat. Un professional d’IDELSA serà l’encarregat de tractar una de les febleses dels emprenedors, els aspectes economicofinancers, i CEEI Alcoi oferirà un taller d’innovació en models de negoci.

Per part seua, PADIMA oferirà assessorament als emprenedors en temes relacionats amb propietat industrial i protecció de la creativitat i, per primera vegada, s’impartirà un taller de productes maquinari a càrrec de SISTEL. Els Laboratoris Quinton treballaran amb els participants en temes de responsabilitat social corporativa, i Eneas Consultores sobre comunicació i presentacions efectives d’un projecte.

 

Inauguració

«DOEACT_UA: fes realitat el teu negoci» començarà el dimecres 30 de gener a les 16.00 hores en la sala d’actes de l’edifici Germà Bernàcer de la UA. L’acte inaugural serà a càrrec de Núria Grané, vicerectora d’Estudiants; Luis Barcala, alcalde d’Alacant; Raúl Ruiz, degà de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials; Manuel Cazorla, president de FUNDEUN, i Carlos Castillo, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament Alacant.

DOEACT_UA marca l’inici dels tallers d’ua:emprèn lab, una eina de maduració i acceleració d’idees empresarials que forma part de l’itinerari emprenedor ua:emprèn de la Universitat d’Alacant. ua:emprèn lab orienta en la utilització i el desenvolupament de totes les eines d’anàlisi per a conèixer la viabilitat tècnica i econòmica d’una idea de negoci.

 

Video DOEACT_UA 2019

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464