Saltar apartados

Comença DOEACT_UA, trobada per a potenciar idees empresarials innovadores

El rector de la UA, Manuel Palomar, i l’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, inauguren aquesta cita amb l’emprenedoria que s’estendrà fins al 2 de febrer del 2019

 

Doeact_UA1 Doeact_UA2

Inauguració DOEACT_UA 2019. D’esquerra a dreta: Raúl Ruiz, Manuel Palomar, Luis Barcala i Manuel Cazorla

 

Alacant. Dijous, 31 de gener de 2019

La cita amb l’emprenedoria de la Universitat d’Alacant, DOEACT_UA, va començar ahir a la vesprada, en un acte presidit pel rector Manuel Palomar i l’alcalde d’Alacant, Luis Barcala. Fins al dissabte 2 de febrer, més de 60 participants competiran per accedir a un dels nombrosos premis DOEACT_UA 2019 destinats a llançar els seus projectes de mercat.

«Un dels objectius fonamentals de la Universitat d’Alacant és facilitar l’ocupabilitat dels egressats i facilitar espais com DOEACT_UA en el qual, a través del suport dels nostres serveis propis, puguen desenvolupar les seues inquietuds emprenedores», ha destacat Manuel Palomar.

Per la seua banda, Luis Barcala ha assenyalat «el compromís que manté l’Ajuntament d’Alacant, des de l’Agència Local de Desenvolupament, amb aquesta iniciativa per a potenciar el talent i les capacitats des de la Universitat, font de coneixement i de la investigació».

Organitzat pel Departament d’Organització d’Empreses, els Vicerectorats d’Estudiants i Ocupació i d’Investigació i Transferència de Coneixement de la UA, amb la col·laboració de Fundeun i més de quaranta empreses i institucions, l’acte inaugural de DOEACT_UA també ha comptat amb la presència del degà Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials, Raúl Ruiz, i el president de Fundeun, Manuel Cazorla.

DOEACT_UA és una iniciativa que pretén materialitzar idees de negoci innovadores i emprenedores fins a la posada en el mercat d’aquestes. Constitueix la primera part de l’itinerari formatiu d’ua:emprèn lab, eina de maduració i acceleració d’idees empresarials que forma part del projecte institucional ua:emprèn.

 

ua:emprèn lab

El programa ua:emprèn lab prepara per a participar en els Premis Impuls, i orienta els participants en la utilització i el desenvolupament de totes les eines d’anàlisis per a conèixer la viabilitat tècnica i econòmica d’una idea: pla d’empresa, model de negoci, etc. La primera fase d’aquest programa de tallers s’inicia amb DOEACT_UA i continuarà al març amb un itinerari formatiu específic dirigit a la maduració i la posada en marxa d’idees de negoci.

 

Notícia relacionada:

La cita amb l’emprenedoria arriba de nou a la Universitat d’Alacant

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464