Saltar apartados

El Consell de Govern de la UA aprova ampliar el programa d'estudis propis en innovació en calçat

La reunió ordinària de mes de gener també ha aprovat el calendari d’accés a la UA per als majors de 40 anys i diverses donacions artístiques al MUA

 

Consell_Governe_estudis_calçat1 Consell_Governe_estudis_calçat2

 

Alacant. Dimarts, 29 de gener de 2019

La reunió ordinària del mes gener del Consell de Govern de la Universitat d’Alacant ha donat el vistiplau a l’ampliació del programa d’estudis propis en innovació en calçat que el passat curs va començar a impartir-se a Elda en col·laboració amb INESCOP.

L’excel·lent acollida del curs d’Expert en Noves Tecnologies i Control de la Qualitat Aplicable al Sector del Calçat l’any passat, i també la gran demanda de formació en aquest camp ha fet ampliar l’oferta d’estudis que inclourà també el curs d’Especialista en Disseny i Gestió de la Innovació Aplicable al Sector del Calçat i un màster en Disseny, Noves Tecnologies i Gestió de la Innovació en el Sector del Calçat.

En la reunió del Consell de Govern s’ha destacat que «les empreses del calçat han d’adaptar-se a una adequada planificació i gestió comercial que els permeta un posicionament en mercats competitius, i han d’elaborar plans d’empresa específics que els faciliten no solament competir al més alt nivell de qualificació, sinó una protecció millor davant de vulneracions per part de tercers dels seus béns immaterials. Per tot això els objectius d’aquest títol són formar no només a aquells alumnes que requerisquen una formació especialitzada en la indústria del calçat en aquelles àrees de coneixement que actualment i en un futur pròxim vincularan la creació i la producció del sector als més exigents requisits de mercat, sinó també a professionals que volen renovar els seus coneixements en aquest àmbit específic».

El curs està organitzat conjuntament amb INESCOP, i hi participen professors tant de la Universitat d’Alacant com d’INESCOP, i s’imparteix en les aules de l’Escola de Relacions Laborals d’Elda i INESCOP i està dirigit a proporcionar una formació especialitzada, eminentment pràctica i amb la finalitat d’avançar i millorar l’exercici professional de: professionals de la indústria del calçat (dissenyadors industrials, dissenyadors gràfics...); professionals d’altres àmbits sectorials que requerisquen una immersió en la indústria del calçat actual; estudiants universitaris d’àrees científiques i tecnològica; i estudiants i professionals del disseny i de la creació artística.

 

Proves d’accés UA

Aquest dimarts s’ha aprovat el calendari de les proves d’accés per a majors de 40 anys per al curs 2018-19 en la reunió del Consell de Govern de la Universitat d’Alacant. La matrícula es farà entre el 4 i el 22 de febrer en el Negociat d’Accés i el 5 de març es farà l’exposició d’admesos i exclosos en la web de la UA. El 7 de maig es publicaran els resultats provisionals de la fase de valoració en el portal d’alumne. El termini de reclamacions serà del 8 al 10 de maig i els resultats d’aquestes es faran públics el 20 de maig. El 22 de maig està previst que es facen les entrevistes personals en les diferents facultats i el 28 de maig es publicaran els resultats definitius en el portal de l’alumne.

 

Donacions

El Museu de la Universitat d’Alacant (MUA) ha rebut formalment la donació diferents obres a les quals el Consell de Govern ha donat avui el vistiplau. David Scogmaglio ha cedit al MUA una escultura d’alumini i LED.

Ana Palomar ha donat a la Universitat d’Alacant tres obres, dos quadres d’Eduardo Infante, de tècnica mixta sobre cartolina, i un tercer de Susana Guerrero, de tècnica de matèria vegetal sobre monotip i paper. Pablo Badenes ha cedit al MUA un quadre de Francisco Echauz de l’any 1972, de tinta i paper. i Diana Lozano ha cedit l’obra «Lectura d’un espai I i II», realitzada en acrílic sobre fusta.

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464