Saltar apartados

La UA és la més transparent de la Comunitat Valenciana i la sisena a nivell nacional, segons l'informe Dyntra

Ocupa aquest lloc en el rànquing juntament amb la Universitat de València

 

Alacant. Divendres, 11 de gener de 2018

La Universitat d’Alacant és la institució acadèmica més transparent de la Comunitat Valenciana i la sisena a nivell nacional, segons l’informe Dyntra (Dinamic Transparency Index), primera plataforma col·laborativa en el món que treballa en la mesura i la gestió del govern obert en les organitzacions i per a la Societat Civil. La UA ha obtingut una puntuació de 71,97%, igual que la Universitat de València, amb la qual comparteix posició.

Dyntra ha presentat aquest divendres a la Universitat de Burgos l’estudi « La Tansparencia en las Universidades», en el qual la Universitat d’Alacant ha obtingut la màxima puntuació a la Comunitat Valenciana i entre les sis primeres de les universitats espanyoles, ex aequo amb la Universitat de València.

En l’estudi, la Universitat d’Alacant ha aconseguit un índex d’un 72,73% en Transparència Institucional, un 95,45% en Comunicació Pública, un 70% en Participació i Col·laboració Ciutadana, un 33,33% en Transparència Economicofinancera i un 60% en Contractacions de Serveis.

Aquest és el primer any que Dyntra fa aquest estudi sobre les universitats espanyoles. El treball avalua el nivell de transparència a través de 127 indicadors agrupats en cinc grups diferenciats: Transparència Institucional, Comunicació Pública, Participació i Col·laboració Ciutadana, Transparència Economicofinancera i Transparència en la Contractació de Serveis.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464