Saltar apartados

La UA i Hidraqua lliuren a la Fundació Emplea 3.240 euros recaptats en el concert solidari 120 Aniversari Aigües d'Alacant

El concert interpretat per l’OFUA va tenir lloc el passat 19 de novembre al Teatre Principal

 

Hidraqua1
Hidraqua2
Hidraqua3

 

Alacant. Dimecres, 9 de gener de 2019

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, i el director general d’Hidraqua Francisco Bartual, han fet lliurament aquest matí en el despatx rectoral d’un xec de 3.240 euros al director de la Fundació Emplea, Jon Zamora, fruit de la recaptació obtinguda en el concert solidari 120 Anys d’Aigües d’Alacant, que les dues institucions van fer el passat 19 de novembre al Teatre Principal, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alacant i Aigües d’Alacant. El concert va ser interpretat per l’Orquestra Filharmònica de la Universitat d’Alacant (OFUA) sota la direcció de Tobias Gossmann, agrupació musical de la qual Hidraqua és patrocinador.

Tota la recaptació d’aquest concert, inclòs en la marca VEU Solidària de la UA, es destinarà a la Fundació Emplea, entitat sense ànim de lucre dedicada al desenvolupament de mètodes i projectes innovadors per a afavorir la inserció laboral plena en el mercat de treball de les persones en risc d’exclusió en l’àmbit de l’ocupació. Fundació Emplea treballa donant suport a altres entitats socials i empreses i genera projectes en xarxa que cerquen transferir innovació als seus agents i promouen el desenvolupament d’una economia més social. En concret, la fi d’aquesta recaptació anirà destinada a un programa pilot que té com a objectiu ajudar en un dels grans reptes als quals les entitats socials s’han d’enfrontar: la necessitat de desenvolupar els seus models organitzacionals a uns més sostenibles i cada vegada menys dependents de les ajudes provinents de tercers. Per a això, la fundació obrirà una convocatòria de participació en el qual les entitats socials de la província d’Alacant podran subscriure’s i presentar el seu projecte que haurà d’estar lligat a l’àmbit social, digital o mediambiental. Posteriorment, les candidatures seran analitzades a través d’un procés de selecció en la qual es triarà aquella iniciativa que mostre un potencial d’impacte positiu major.

El rector, Manuel Palomar, ha agraït «el suport d’Hidraqua a la Universitat d’Alacant a través de diferents activitats i projectes, entre els quals es troba el patrocini anual de l’OFUA i, concretament, d’aquest concert solidari». Francisco Bartual ha destacat durant el lliurament que «es tracta del quart any consecutiu que Hidraqua col·labora juntament amb de la Universitat d’Alacant en aquest concert solidari i continuarà participant en aquelles accions que permeten contribuir a millorar la societat i l’entorn d’aquells municipis en què opera».

El concert va tenir també el suport de la Fundació Manuel Peláez, el Grup Vectalia i la Diputació d’Alacant, com a patrocinadors anuals de l’OFUA.

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464