Saltar apartados

DOEACT_UA va reunir mig centenar de professionals i emprenedors per a parlar de lideratge

El programa aposta pel desenvolupament del talent, ‘carrera de fons’ per a l’ecosistema emprenedor a Alacant

 

Alacant. Dijous, 4 de juliol de 2019

Activa, comparteix, transforma, Universitat d’Alacant, aquests són els pilars del programa UA Emprèn, del Departament d’Organització d’Empreses, DOEACT_UA, que impulsa i desenvolupa el talent emprenedor dels joves a la província d’Alacant. El passat dimecres va tornar a reunir més de mig centenar de professionals i emprenedors en una jornada per al creixement personal, el lideratge i la capacitat de crear equip. L’objectiu de DOEACT_UA «va més enllà de convertir idees en realitat», segons explica José Luis Gascó, un dels directors.

El programa inclou esdeveniments de trobada entre empreses, emprenedors i professionals. «En el nostre actual context de canvi, la generació de noves idees, l’experimentació prova-error, els equips “multigeneració” i multidisciplinaris, són la base per a una nova actitud innovadora en les nostres empreses», asseguren, per aquest motiu «crear sinergies entre experiència i joves amb talent es fa imprescindible en un món en evolució constant». Els projectes SiLoCoMo, Wazime, Sarsia Publicidad, SeaBelt, MercaTerre, SomMusic, Ruturismo, ¿CómoLoHago?, Viviendas sin Burbujas, RoBi, VIRAM, van tenir l’oportunitat de presentar-se i participar en la jornada de networking i treball en equip.

De la mà de Juan Pablo Martínez i Xoan González, d’ENEAS Consultores, es va dur a terme una activitat de desenvolupament de talent, per a aconseguir que tant professionals com emprenedors, es conegueren i es desenvolupen tant individualment com en equip, amb una nova metodologia que utilitza diferents eines, que els permeta reforçar l’estil de lideratge i aconseguir equips d’alt rendiment des de l’inici del llançament dels seus projectes.

Amb la col·laboració de la Diputació d’Alacant, UA Emprèn, FUNDEUN, Impulsa Alacant; es van donar cita en la Universitat d’Alacant, empreses, emprenedors i mentors DOEACTUA. Empreses com SISTEL, PADIMA, Laboratorios QUINTON, Eneas Consultores, El Santo Comunicación, Grupo IFO, True Gault, Solutions Inside, Somos Marca, Componente Creativo, Modo Consultores, David Nadal Consultores, Lealtis Abogados, GENION, EmprendeON, SEO Innova, Rendimiento Máximo, entre altres, i organismes com, Impulsa Alacant, FUNDEUN, CEEI Alcoi, CEEI Elx, Oficina PATECO, Fundació de la Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes, JOVEMPA, la Delegació Valenciana del Col·legi de Geògrafs de la Comunitat Valenciana, Màster DELEITE, El Club de las Buenas decisiones, la Càtedra Manuel Peláez de l’Empresa Familiar, «gràcies als quals, cada any DOEACT_UA ocupa un lloc destacat en activitat emprenedora a la província d’Alacant», conclou Gascó.

 

TALENT_DOEACT_UA EQUIP_DOEACT_UA

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464