Saltar apartados

El Grau de Gastronomia de la UA viatja a Noruega

Una estudiant de la Universitat d’Alacant participarà en l’intercanvi de Ciutats Creatives de la Gastronomia de la UNESCO entre Dénia i Bergen

 

 

Alacant. Dimecres, 3 de juliol de 2019

Lourdes Ponce Verdú, estudiant del Grau de Gastronomia i Arts Culinàries de la Universitat d’Alacant ha sigut seleccionada per a participar en el programa d’intercanvi i visites entre Ciutats Creatives de Gastronomia de la UNESCO que forma part de la iniciativa Erasmus+ Youth4food. Joves Cuiners per a una Gastronomia Sostenible. Participarà, en concret, en la pròxima acció prevista en aquest marc de cooperació en què una delegació de Dénia, Ciutat Creativa de la Gastronomia es desplaçarà a la seua homòloga de Bergen, a Noruega.

L’alcalde de la ciutat de la Marina alta, Vicent Grimalt, encapçalarà el grup en què també hi seran el director de l’Oficina d’Innovació i Creativitat de l’Ajuntament, Floren Terrades, un cuiner de reconegut prestigi i l’estudiant de Gastronomia de la UA.

Durant l’estança a Bergen, la delegació de Dénia Ciutat Creativa de Gastronomia, visitarà diferents escoles de cuina i restaurants amb els quals ja existeix un vincle de col·laboració i també participaran en el Bergen Food Festival.

El passat mes de març Dénia ja va rebre un grup d’alumnes de Bergen en el marc d’aquest programa d’intercanvi i s’hi van estar una setmana fent pràctiques de cuina i coneixent les tradicions i els mètodes gastronòmics de la Marina Alta.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464