Saltar apartados

El Manchester City 'fitxa' una EBT de la Universitat d'Alacant per a millorar la gestió global dels seus esdeveniments

L’empresa derivada Nouss Intelligence, vinculada al Parc Científic d’Alacant, ha sigut triada per a desenvolupar aquest prestigiós programa creat per a transformar la indústria del futbol

EBT_Nouss

En la imatge, d'esquerra a dreta: Jerónimo Mora, Francisco Javier Llinares, Javier Ferrández, Fernando Guerrero, Juan Manuel Chamizo, i Oscar Marín

 

Alacant. Divendres, 5 de juliol de 2019

El Manchester City Football Group ha seleccionat Nouss Intelligence SL, empresa de base tecnològica (EBT) sorgida a partir de la Universitat d’Alacant, i vinculada al Parc Científic d’Alacant, única empresa espanyola de les onze finalistes del City Startup Challenge al qual es van presentar més de 230 empreses de 37 països de tot el món.

El City Football Group està involucrat en negocis relacionats amb el futbol i és propietari únic de clubs com el Manchester City (GB), Nova York City (EUA), Melbourne City (Austràlia) i accionista destacat d’altres com el Girona Futbol Club S.A.D. a Espanya, així com centres de desenvolupament de talent esportiu en diferents ciutats del món.

Segons Andrew Gilligan, Head of Research & Insights del City Football Group, «el City Football Group està entusiasmat pel potencial de Nouss per a transformar la manera de funcionar de la nostra organització».

Nouss ha sigut una de les empreses guanyadores en la fase final a Manchester, que va tenir lloc l’última setmana de juny, a les instal·lacions del City Football Academy, un dels centres d’entrenament i gestió esportiva més avançats del món. El grup anglès ha triat la solució proposada per Nouss, ja que està especialment dissenyada per a millorar la gestió global dels recursos requerits per a l’organització, gestió i seguiment dels esdeveniments que es duen a terme en les instal·lacions gestionades pel Manchester City Football Group.

Per a Fernando Guerrero, conseller delegat de Nouss Intelligence, «aquest programa representa per a Nouss l’oportunitat d’adaptar les nostres tecnologies de planificació intel·ligent a organitzacions dedicades a la gestió de grans esdeveniments multitudinaris, no solament partits de futbol, sinó qualsevol esdeveniment esportiu, cultural, polític, etc., i això pot ampliar enormement el mercat potencial de Nouss, tant a Espanya com arreu del món».

Nouss Intelligence proporciona serveis d’alt valor afegit basats en l’aplicació de tècniques d’intel·ligència artificial, que resolen eficaçment complexos problemes de planificació de recursos, tasques i procediments d’empreses d’amplis sectors del mercat. L’empresa sorgeix originalment mitjançant la generalització d’un projecte d’investigació d’un equip d’investigadors del Grup d’Informàtica Industrial i Xarxes de Computadors de la Universitat d’Alacant els qui, basant-se en la seua extensa experiència en el desenvolupament de sistemes automatitzats de control, han adaptat aquesta investigació per al disseny i desenvolupament d’un planificador intel·ligent de procediments de manteniment per a sistemes CMMS, a partir dels coneixements previs i la tecnologia desenvolupada per aquest grup d’investigació.

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464