Saltar apartados

Francisco Poveda presenta el seu llibre 'Un atractivo refugio' en la Seu Ciutat d'Alacant

La publicació aplega seixanta-tres relats breus carregats d’enginy, ironia i humor

 

Llibre_FranciscoPovedaAlacant. Dimecres, 3 de juliol de 2019

El catedràtic d’Economia Aplicada de la Universitat d’Alacant Francisco Poveda acaba de publicar el llibre de relats Un atractivo refugio, una publicació que presentarà demà dijous, 4 de juliol, en la Seu Ciutat d’Alacant (Sant Ferran, 40) a les 19 hores. La vicerectora d’Investigació i Transferència del coneixement de la UA, Amparo Navarro, presentarà l’autor i la seua obra en un acte que comptarà amb les intervencions de l’autor i del catedràtic de Literatura Hispanoamericana José Carlos Rovira.

En Un atractiu refugi es recullen seixanta-tres relats enginyosos i sorprenents amb els quals podem gaudir de situacions sensibles, hilarants, insòlites, il·lusòries i de suspens, portades amb perícia per la imaginació de l’autor, mitjançant una senzillesa expositiva que enlluerna perquè expressa la bellesa dels fets en un món suggeridor, sense estar-se del toc surrealista i esperpèntic, que també és faula. La brevetat dels relats, la diversitat temàtica, l’interès dels contes, la singularitat dels personatges, la peculiar inventiva i l’extravagància de les situacions són uns quants dels aspectes destacables del llibre.

Francisco Poveda

Doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials. Va obtenir la Càtedra de Dret Financer i Tributari d’EU i tres anys més tard, la d’Economia Aplicada en la Universitat d’Alacant. Va fundar el màster en Tributació del qual és director en les seues vint-i-tres edicions, i abans ho va ser del màster en Economia Internacional. La seua experiència en l’àmbit fiscal el va portar a ocupar el càrrec de director general de Tributs de la Comunitat Valenciana. Forma part de la tertúlia literària El Filandón i és soci de la revista AUCA de las letras, en la qual publica poemes i relats. És autor d’onze llibres, coautor de quinze més i de més de cinquanta articles en revistes científiques. Durant trenta anys ha col·laborat amb una pàgina dominical en el diari Información, i ha publicat en El País, Cinco Días, Expansión i altres mitjans.

 

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464