Saltar apartados

Tres magistrats del Tribunal Suprem participen en el curs de la UA Procés i Dret de Danys

El curs, coorganitzat amb l’ICALI, s’inaugura dijous a la Seu Ciutat d’Alacant i tractarà la indemnització de danys en l’àmbit de la propietat intel·lectual, la responsabilitat civil dels administradors de societats mercantils i la responsabilitat que emana dels atemptats contra l’honor, entre altres qüestions

 

Vicente_Magre
Antonio_delMoral_Garcia
JAntonio_Seijas_Quintana

 Imatges: Vicente Magro, Antonio del Moral García i José Antonio Seijas Quintana

 

Alacant. Dimarts 2 de juliol de 2019

La Universitat d’Alacant i l’Il·lustre Col·legi d’Advocats d’Alacant (ICALI) inauguren el curs d’estiu Procés i Dret de Danys, dijous, 4 de juliol, a la Seu Ciutat d’Alacant (Ramón y Cajal, 4). El degà de l’ICALI, Fernando Candela, inaugurarà la trobada a les 9.15 hores amb la conferència «La responsabilidad del abogado en el ejercicio profesional».

Dirigit per la professora de la UA Belén Rizo i Miguel Ángel Martínez, de l’ICALI, el curs aplegarà durant dues jornades prestigiosos professionals especialistes en danys que analitzaran la indemnització de danys en l’àmbit de la propietat intel·lectual, la responsabilitat civil dels administradors de societats mercantils i la responsabilitat que emana dels atemptats contra l’honor.

Entre els ponents destacats del curs hi ha tres magistrats del Tribunal Suprem: José Antonio Seijas, que centrarà la seua intervenció en els aspectes processals del dret de danys en l’àmbit de la responsabilitat sanitària i de l’edificació; Vicente Magro, que parlarà de «La prueba pericial en los procesos civil y penal», i Antonio del Moral, que impartirà la conferencia «Responsabilidad civil por atentados al honor». El curs també comptarà amb la participació de Julio Banacloche i José María Asencio, vocals permanents de la Comissió General de Codificació del Ministeri de Justícia, i Pilar Iñiguez, coordinadora acadèmica del mòdul de patents i de transferència de tecnologia del màster en Propietat Industrial i Intel·lectual de la UA (Magister Lucentinvs), entre altres ponents.

El divendres 5, el programa inclou en una de les sessions la presentació dels projectes d’investigació «Realidades y retos de la justicia en la sociedad del riesgo. Una perspectiva procesal del derecho de daños» (Ministeri d’Economia i Empresa) i «Justicia y derecho de daños» (Generalitat Valenciana).

 
Programa complet

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464