Saltar apartados

Una apassionada per la innovació i la creativitat, així és l'estudiant de Magisteri que representarà la UA en l'Imagine Silicon Valley 2019

La proposta de Sandra García ha sigut la seleccionada per la Fundació Banc de Sabadell per a participar en el programa d’innovació disruptiva en què desenvoluparan projectes durant una estada de tres setmanes a San Francisco aquest mes de juliol

 

BECÀRIA_SILICON_VALLEY1Alacant. Dilluns, 1 de juliol de 2019

Sandra García Sánchez és estudiant de Magisteri Infantil i des d’ara també una dreamer de la Universitat d’Alacant gràcies la beca de la Fundació del Banc de Sabadell que l’ha seleccionada per a participar en l’Imagine Silicon Valley 2019.

L’alumna de la Facultat d’Educació de la UA viatjarà el pròxim 7 de juliol a Los Angeles per a participar en la nova edició de l’Imagine Silicon Valley, un programa que es desenvolupa als Estats Units i en què dotze joves formaran equips multidisciplinaris en els quals treballaran, compartiran i desenvoluparan idees per a crear solucions a quatre reptes plantejats per Audi, Otsuka, Catalunya Emprèn i la Fundació Banc Sabadell.

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, ha rebut la representant de la institució alacantina en la nova edició d’aquesta iniciativa que ha qualificat com «un projecte excel·lent de la Fundació del Banc de Sabadell amb què la UA es troba absolutament identificada».

Palomar ha destacat que «participar en una empresa d’aquestes característiques amplia horitzons i canvia la perspectiva de com es percep el món i ha animat la dreamer de la UA a aprofitar al màxim aquesta oportunitat».

Per la seua banda, Sandra García ha assegurat que «és un orgull representar la Universitat d’Alacant a l’Imagine Silicon Valley gràcies a la beca de la Fundació Banc de Sabadell» i ha explicat que «d’ençà que conec la notícia em sent pletòrica i emocionada de poder formar part d’aquest projecte», del qual ha dit que «espere aprendre molt. De moment, només l’exercici d’haver d’explicar qui eres en un vídeo de 59 segons, ja ha sigut una gran lliçó per a mi».

Sandra es descriu com «una apassionada per la innovació i la importància d’emprar la llengua anglesa com a idioma vehicular a classe», ha estudiat i viscut a Califòrnia i assegura que està convençuda de la «teoria de les intel·ligències múltiples, la creativitat i la importància d’aprendre idiomes en la infantesa». Afirma que « cal que ens plantegem els propòsits del sistema educatiu per a aconseguir desenvolupar una cultura de growth mindset, superar la por al fracàs i potenciar el talent de cada estudiant.

La nova dreamer de la UA té previst continuar els estudis amb un màster en espanyol i anglès com a segones llengües per a obrir-se camí en la investigació i poder dur a terme la tesi doctoral en el futur.

A la recepció de la dreamer de la UA també han participat la vicerectora de Planificació Econòmica, Mònica Martí i Yolanda Mayordomo, delegada de Comunicació i Relacions Institucionals del Banc de Sabadell.

Sandra i la resta de participants formaran grups de tres persones per a fer front al repte que els assignen. Per a fer-ho, al llarg de les tres setmanes en què romandran al país americà, s’inspiraran visitant empreses com Twitter, Facebook, Airbnb i aprendran de la mà de diferents experts de Google, Stanford o HP, entre d’altres institucions.

Durant l’estada a San Francisco, els participants a l’Imagine Silicon Valley 2019 tindran l’oportunitat de participar en activitats i visitar espais tan icònics com poden ser el Gran Canyó del Colorado, el NASA Centre o el HP Garage entre altres.

 

Vídeo candidatura Imagine Silicon Valley 2019

 

BECÀRIA_SILICON_VALLEY2
BECÀRIA_SILICON_VALLEY3
BECÀRIA_SILICON_VALLEY4

 

Notícies relacionades:

Un estudiant de la UA participarà de la beca Imagine a Imagine Silicon Valley 2019 de la Fundació Banc Sabadell

Quatre-cents estudiants de la Universitat d'Alacant estan convocats a la presentació de la beca Imagine Silicon Valley 2019

Un estudiant d'Enginyeria Robòtica de la UA entre els seleccionats per a participar en l'Imagine Silicon Valley 2018

Un estudiant de la UA en la cort de la innovació tecnològica mundial

 

 

 

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464