Saltar apartados

Altres dos màsters de l'Escola Politècnica Superior d'Universitat d'Alacant reben Segells Internacionals de Qualitat EUR-ACE®

 

EPS_Alacant

 

Alacant. Dijous, 18 de juliol de 2019

La Universitat d’Alacant ha rebut dues distincions més a la qualitat en les seues titulacions. En concret, el Segell Internacional de Qualitat EUR-ACE® en dos màsters oficials impartits a l’Escola Politècnica Superior de la Universitat d’Alacant: el màster universitari en Enginyeria de Camins, Canals i Ports i el màster universitari en Enginyeria de Telecomunicació.

El segell EUR-ACE® es gestiona des de l’European Network for the Accreditation of Engineering Education (ENAEE), conjuntament amb l’Agència Nacional d’Avaluació de la Qualitat i l’Acreditació (ANECA) i l’Institut de l’Enginyeria d’Espanya (IIE). Està internacionalment reconegut, i facilita tant la mobilitat acadèmica com la professional en permetre identificar programes acadèmics d’enginyeria de la més alta qualitat a Europa i més enllà de les seues fronteres.

Quan una titulació té reconegut un segell internacional d’aquest tipus, significa que els tres organismes coincideixen que acompleix els més alts estàndards de qualitat establits a nivell europeu, i que les competències adquirides i els resultats d’aprenentatge aconseguits pel seu alumnat satisfan les exigències de les institucions acadèmiques i professionals vinculades a aquest àmbit.

El vicerector de Qualitat i Innovació Educativa, Francisco Torres, ha destacat que amb aquests dos segells, ascendeixen a set el nombre de titulacions de la Universitat d’Alacant que ja tenen reconegut un Segell Internacional de Qualitat, bé en el camp de les enginyeries (segell EUR-ACE), o bé en l’àmbit de les ciències informàtiques (segell EURO-INFO), que són els dos segells que hi ha fins ara en el programa SIC d’ANECA.

A més, segons ha afegit, la Universitat d’Alacant està a l’espera de poder aconseguir el reconeixement de dos segells més d’aquest tipus, i opta a la concessió d’un de semblant, l’EUROBACHELOR, per al grau en Química, amb la qual cosa el nombre de títols reconeguts amb aquest tipus de guardons podria ascendir a una desena.

 

Notícies relacionades:

L’EPS recull tres dels cinc segells aconseguits per als seus graus amb la certificació del Programa Acredita Plus

La Universitat d’Alacant arreplega cinc segells internacionals de qualitat aconseguits per graus de l’EPS

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464