Saltar apartados

La salut mental, eix d'anàlisi entre les sindicatures de greuges universitàries

 

Reunio_Forum_Vives_Sindics1 Reunio_Forum_Vives_Sindics2

 

Alacant. Dimarts, 16 de juliol 2019

La Universitat de Barcelona (UB) ha acollit avui la XII Trobada Fòrum Vives de síndics de greuges, defensors i mediadors universitaris. La trobada es fa anualment amb l’objectiu de compartir informació i bones pràctiques entre els diversos representants de les universitats de la Xarxa Vives, entre aquests, la defensora universitària de la Universitat d’Alacant, Cecília Gómez.

En aquesta edició, el tema central ha estat la salut mental. La Trobada ha començat amb un taller d’intercanvi d’experiències en la gestió d’expedients en casos en què la salut mental és un factor rellevant. A continuació, ha tingut lloc la taula rodona amb el títol «La comunitat universitària i la salut mental: tres aproximacions» que ha comptat amb la participació de Carmina Saldaña, catedràtica de Personalitat, Avaluació i Tractament Psicològics i directora de la Clínica Psicològica de la UB; Immaculada Cruz, metgessa del treball i cap d’unitat dels Serveis Mèdics (UB); David Lucaya, tècnic de Prevenció de Riscos de l’Oficina de Seguretat, Salut i Medi Ambient (UB) i Jordi Molina, tècnic responsable dels programes d’integració del Servei d’Atenció a l’Estudiant (UB). En acabar, els assistents han participat en un debat final en què s’han extret les conclusions principals de la Trobada.

Fòrum Vives és un espai d’intercanvi i reflexió que promou la Xarxa Vives, i que es tradueix en múltiples jornades, debats, seminaris, tallers o congressos distribuïts arreu del territori.

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464