Saltar apartados

La segona promoció del Curs d'Especialista en Competències Laborals es gradua en la Universitat d'Alacant

El Programa d’Estudis Propis de la UA que cofinancen l’ONCE i el Fons Social Europeu gradua setze nous estudiants

 

CursoEspecialistaCompetencias
CursoEspecialistaCompetencias2
CursoEspecialistaCompetencias3
CursoEspecialistaCompetencias4
CursoEspecialistaCompetencias5

 

Alacant. Dilluns, 15 de juliol de 2019

El Curs d’Especialista en Competències Laborals i Personals en Entorns d’Ocupació amb Suport que s’ha impartit al campus de Sant Vicent del Raspeig, finançat per Fundació ONCE en col·laboració amb el Fons Social Europeu celebra divendres passat 12 de juliol l’acte de graduació de la seua segona promoció presidida per la vicerectora de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat, María José Rodríguez.

Aquest segona promoció deixa setze nous graduats en un Programa d’Estudis Propis (PEP) que permet obtenir dues titulacions, la d’expert i la d’especialista en Competències Personals i Laborals en Entorns d’Ocupació amb Suport.

Aquest curs d’Especialista Universitari és un dels quinze programes posats en marxa amb el suport del Fons Social Europeu i Fundació ONCE per a millorar la formació i l’accés al treball dels joves amb discapacitat intel·lectual que, segons dades de la Fundació, «representen un 40 % de tota la joventut amb discapacitat i que tenen grans dificultats a l’hora de trobar feina».

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464