Saltar apartados

La Universitat d'Alacant acollirà 18 estudiants d'Espanyol de la Nanyang Technological University

El grup romandrà un mes a Alacant per cursar estudis en el Centre Superior d’Idiomes de la UA

 

Alacant. Dimarts, 16 de juliol de 2019

La Universitat d’Alacant acull, per primera vegada, un grup de 18 estudiants que procedeixen de les facultats d’Enginyeria, Ciències, Humanitats, Arts i Ciències Socials de la Nanyang Technological University de Singapur.

El grup d’alumnes singapuresos passarà un mes complet fent un curs d’espanyol en el Centre Superior d’Idiomes de la UA. Alhora, faran activitats culturals i excursions per la ciutat i per diferents emplaçaments de la província dins d’un projecte d’immersió lingüística del CSI.

El grup acudeix a la Universitat d’Alacant gràcies a un conveni signat entre les institucions acadèmiques alacantina i singapuresa, que té previst desplaçar estudiants d’aquesta prestigiosa universitat asiàtica a la UA durant els pròxims tres anys, sempre en programes intensius al juliol.

Després de conèixer les famílies alacantines amb les quals faran la seua estada a Alacant, el grup ha iniciat les primeres classes d’espanyol amb altres estudiants internacionals del Centre Superior d’Idiomes de la UA. L’ampli programa d’activitats culturals complementàries preveu accions interessants com les visites al Castell de Santa Bàrbara i al centre històric d’Alacant, als refugis antiaeris de la ciutat, al Museu Arqueològic Provincial (MARQ) i, fins i tot, un curs de tapes i cuina alacantina.

 

Singapurenses_1 Singapurenses_2

Imatges: Els alumnes de Singapur a la Universitat d’Alacant

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464