Saltar apartados

La Universitat d'Alacant i Algèria acorden posar en marxa un programa de formació d'estudiants de doctorat

La Universitat d'Alacant i Algèria acorden engegar un programa de formació d'estudiants de doctorat

 

Alacant. Dilluns, 15 de juliol de 2019

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar i l’ambaixadora d’Algèria a Espanya, Taous Feroukhi han acordat implementar una iniciativa inèdita fins avui per a la formació d’estudiants de postgrau algerians en la institució alacantina. La proposta algeriana ha sigut molt ben acollida per la universitat alacantina que veu en aquest programa la possibilitat de reforçar les relacions amb el país nord-africà a través de la formació i la investigació.

L’ambaixadora algeriana ha destacat que «és la primera vegada que des d’Algèria ens plantegem un programa de formació com aquest amb una universitat d’Espanya, ja que els nostres estudiants acostumen a viatjar a França». No obstant això, atesa la intensa i històrica relació entre Algèria i Alacant, Feroukhi ha assenyalat que «creiem que aquesta és una gran oportunitat d’intensificar també la nostra relació a un nou nivell, com és l’universitari».

Les dues parts han acordat posar-se a treballar immediatament perquè l’acord siga una realitat al més prompte possible i els primers estudiants de postgrau puguen començar la seua formació a la Universitat d’Alacant el pròxim curs.

 

Acord_Algèria1
Acord_Algèria2
Acord_Algèria3

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464