Saltar apartados

La UA crea el POP, la possibilitat de cursar assignatures soltes de diferents màsters sense necessitat de matricular-se del programa complet

Oberta la preinscripció en el Programa Obert de Postgrau (PAP) que permet actualitzar coneixements i formació flexible, una iniciativa capdavantera en les universitats valencianes

masterUA_Nuria

 

Alacant. Dijous, 25 de juliol de 2019

La Universitat d'Alacant ha implantat una iniciativa nova que permet cursar assignatures soltes de màster sense necessitat de matricular-se del programa complet, amb la finalitat de donar resposta a la demanda de formació. La preinscripció està oberta fins al 20 de setembre.

El Vicerectorat d'Estudis i Formació ha engegat de forma capdavantera a la Comunitat Valenciana el Programa Obert de Postgrau (PAP) destinat a persones que no poden cursar un màster per la dedicació que comporta o perquè necessiten millorar la seua formació en àrees de coneixement diferents, segons explica la directora del Secretariat d'Estudis de Postgrau i de Formació Especialitzada i Permanent, Aurora Ribes.

En aquest sentit, ha destacat l'aposta per la flexibilitat en la formació i l'interès del vicerectorat a adequar l'oferta formativa a les necessitats actuals i a la demanda dels potencials estudiants, donant-los l'oportunitat de dissenyar un currículum a mesura de les seues necessitats, sense que es vegen obligats a matricular-se en una titulació completa.

El Programa Obert de Postgrau (PAP) pretén acostar la formació de postgrau a tots aquells titulats que desitgen aprendre tècniques o disciplines concretes que formen part dels actuals plans d'estudis, sempre que hi haja places disponibles. Està compost per un conjunt d'assignatures de Màster Universitari de les quals els estudiants podran matricular-se, fomentant l'aprenentatge continu.

Les matèries que poden estudiar-se pertanyen als camps del coneixement d'Arts i Humanitats, Ciències , Ciències Socials i Jurídiques, d'Enginyeria i Arquitectura.

Les persones interessades podran matricular-se d'un màxim de 60 crèdits ECTS per curs acadèmic i com a mínim d'una única assignatura. A més, l'alumnat pot obtenir Certificat Acadèmic Personal, en el qual figuraran els noms i nombre de crèdits de les matèries cursades fins al moment, així com les convocatòries i qualificacions obtingudes. Igualment, una vegada obtinguts els 60 crèdits ETCS es pot sol·licitar l'accés a un Programa de Doctorat, la qual cosa obri una porta a formar-se com a investigador.

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464