Saltar apartados

Un desenvolupament informàtic del Consorci SEIMED obté un reconeixement internacional de bones pràctiques

 

Network 

 

Alacant. Dimarts, 30 de juliol de 2019

El Consorci SEIMED, del qual forma part la Universitat d’Alacant, juntament amb organismes de la Comunitat Valenciana i de la Regió de Múrcia, ha obtingut un reconeixement internacional de bones pràctiques pel seu desenvolupament informàtic d’ajuda a la transferència internacional de coneixement que serà presentat en la pròxima reunió internacional de la Xarxa EEN.

SEIMED ha desenvolupat un CRM-Customer Relationship Management, al qual han denominat Panoramix, ja que es complementa amb MERLIN, l’eina informàtica desenvolupada per la comissió que dóna suport a la Xarxa EEN. Panoramix ha sigut reconegut internacionalment com a exemple de bones pràctiques per part d’EEN, i ha sigut seleccionat per a la trobada internacional que se celebrarà del 21 al 23 d’octubre a Hèlsinki (Finlàndia).

SEIMED treballava amb un CRM desenvolupat per un consorci escocès de l’EEN, però arran del resultat del referèndum sobre el Brexit i la possible eixida del Regne Unit de la Unió Europea, es va decidir realitzar una eina pròpia de gestió, que està plenament operativa des del gener i en la qual s’ha bolcat l’experiència de més de deu anys de treball amb l’EEN escocès.

SEIMED és part de la Xarxa Enterprise Europe Network (EEN), la xarxa mundial més important de transferència de tecnologia, que ofereix els seus serveis a les petites i mitjanes empreses i centres d’investigació de la Comunitat Valenciana i de la Regió de Múrcia. El seu objectiu és ajudar les pimes a desenvolupar el seu ple potencial i la seua capacitat innovadora a través de la internacionalització, la transferència de tecnologia i l’accés a finançament.

El consorci SEIMED està liderat per l’IVACE i en formen part la Universitat d’Alacant, l’Institut de Foment de Múrcia, la Xarxa d’Instituts de la Comunitat Valenciana, el centre tecnològic Ainia, la Cambra de València, el Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana i el Centre Europeu d’Empreses Innovadores de València.

El Servei de Gestió de la Investigació i Transferència de Tecnologia de la Universitat d’Alacant forma part d’aquesta xarxa des del 1995. Compta amb una àmplia experiència ajudant empreses i grups d’investigació de les universitats valencianes en la recerca de socis internacionals interessats a cooperar tecnològicament, siga oferint la seua tecnologia, cobrint les demandes tecnològiques que es requereixen o buscant socis per a projectes internacionals d’investigació.Notícies relacionades:

El consorci SEIMED obté tres reconeixements en el concurs de Bones Pràctiques de l’Enterprise Europe Network Espanya

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464