Saltar apartados

Comencen els Cursos d'Estiu Rafael Altamira a Villena

El divendres nit va tenir lloc la gala d’obertura dels Cursos d’Estiu que la Universitat d’Alacant organitza a Villena a través de la seu universitària, amb la presència de l’alcalde, el vicerector de Cultura i la directora de la Seu

 

Obertura_CursosVillena1
Obertura_CursosVillena2
Obertura_CursosVillena3
Obertura_CursosVillena4
Obertura_CursosVillena5
Obertura_CursosVillena6
Obertura_CursosVillena7
Obertura_CursosVillena8

 

Villena. Dilluns, 8 de juliol de 2019

Aquest matí han començat els Cursos d’Estiu Rafael Altamira de la UA a Villena. El passat divendres a la nit, la plaça de Santiago va ser el lloc triat per a la gala d’obertura de la ja tradicional programació estiuenca de la Seu, una gala que va ser presentada per la directora d’aquesta M. Ángeles Alonso.

La Seu impartirà quatre cursos: «Coeducació Afectivosexual: de la Teoria Coeducativa a la Pràctica a l’Aula»; «De la Particularitat a la Universalitat. Taller de Creació Escènica de Pont Flotant»; «Explorant Noves Tècniques en Bioquímica i Biologia Molecular» i «Tast i Elaboració de Cervesa Artesana». Els tres primers comencen avui mateix, mentre que el curs de cervesa artesana tindrà lloc el 17, 18 i 26 de juliol.

Juntament amb l’oferta formativa, els Cursos d’Estiu estan acompanyats d’una oferta cultural oberta a la ciutadania on enguany predominen les arts escèniques i el teatre. La Seu Universitària juntament amb la regidoria de Cultura han organitzat el festival de teatre «Escènica» que comença aquesta nit a la Casa de Cultura amb l’obra de l’Aula de Teatre de la UA La Tempestad. L’oferta teatral tindrà lloc de dilluns a divendres fins al 12 de juliol, a partir de les 22.30 hores.

El vicerector de Cultura, Esports i Llengües, Carles Cortés, va destacar en el seu discurs que «a la Universitat d’Alacant, sobretot, formem persones». Cortés va aprofitar la seua visita a Villena per a felicitar l’enorme treball que la Seu Universitària desenvolupa a la nostra ciutat i va anunciar que l’any vinent la inauguració completa de tots els Cursos d’Estiu Rafael Altamira de la província, tindrà lloc a Villena com a commemoració del 15 aniversari de la Seu Universitària.

L’encarregat de tancar l’acte va ser l’alcalde, Fulgencio Cerdán, qui va fer una defensa de l’educació pública i va enaltir la labor de la Universitat d’Alacant a Villena. «La UA s’acosta i es fa present en el nostre territori on apostem per ser més lliures mitjançant el pensament crític i reflexiu mentre altres s’obstinen a retornar-nos al passat», va sentenciar l’Alcalde.

Després de l’acte inaugural dels Cursos d’Estiu va tenir lloc un concert de Luis Giménez, músic i compositor de Villena, qui va presentar el seu últim disc titulat Middle Passage, on es poden identificar matisos musicals dels cinc continents. El van acompanyar sobre l’escenari la seua banda i tres músics locals de la branca de vent.

 

Notícia relacionada:

Villena acompanya els cursos d'estiu de la UA amb una programació de música i teatre

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464